Oppo Find N2 Flip Türkiye pazarına gelecek mi?

Oppo Find N2

Katlanabilir akıllı telefon dünyasından pazar payı kapmak isteyen Oppo, Çin’de tanıttığı N2 Flip modelini yakın zamanda global pazarda da tanıtabilir.

Oppo Find N2 Flip Türkiye pazarına gelecek mi? Teknoloji dünyasının son zamanlardaki gündem maddelerinden biri de katlanabilir akıllı telefonlar. Birçok markanın yakından ilgi gösterdiği bu sektörün tartışmasız lideri ise tabi ki Samsung. Son açıklanan verilere göre 2022 yılında gerçekleşen katlanabilir akıllı telefon satışlarının %80’inden fazlasında Samsung imzası var. Ancak önümüzdeki günlerde satışa sunulması beklenen Oppo Find N2 Flip modeli bu dengeleri değiştirebilir.

Oppo Find N2

Çin’de 15 Aralık 2022 tarihinde resmi tanıtımı gerçekleşen ve gelen ilk verilere göre son derece iyi bir satış ivmesi yakalayan katlanabilir akıllı telefonun Şubat ayı sonuna doğru gerçekleşecek MWC etkinliğiyle birlikte tüm dünya genelinde satışa sunulması bekleniyor.

Oppo Find N2

Oppo Find N2 Flip Türkiye pazarına gelecek mi?

Öte yandan gelen son sızıntılar, global versiyonun Çin versiyonundan daha düşük bir performans sergileyebileceğini gösteriyor. Ancak telefonun resmi tanıtımı gerçekleşmeden bu konuda kesin bir hükme varmak çok doğru olmayacaktır.

OPPO Find N satış rekorları

Çin’de tanıtılan Oppo Find N2 Flip modeline baktığımız zaman bu cihazın gücünü MediaTek Dimensity 9000+ yonga setinden aldığını görüyoruz. Söz konusu işlemci kümesini 8GB RAM + 256GB dahili depolama alanı, 12GB RAM + 256GB dahili depolama alanı ve 16GB RAM + 512GB dahili depolama alanı seçenekleriyle destekleyen telefonun elektriksel gücünü ise 4.300mAh’lık bataryasından aldığını belirtelim. Ayrıca telefonda 44W’lik hızlı şarj desteği de bulunuyor.

OnePlus Pad görseli ortaya çıktı