Samsung Galaxy A24’ün temel özellikleri ortaya çıktı

s23 1

Samsung Galaxy A24’ün temel özellikleri ortaya çıktı. Galaxy A23’ün halefi olarak piyasaya çıkacak cihazın ne zaman çıkacağı konusunda ise şu an için bilgi yer almıyor.

Samsung Galaxy A24’ün FHD+ çözünürlüğe sahip 6.24 inç sAMOLED ekran ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Cihaz 90Hz yenileme hızı sunacak. Bir önceki modelin ise LCD ekran ile geldiğini belirtelim. Güney Koreli markanın su damlası çentik mi yoksa delikli bir ekran mı kullanılacak bu henüz belli değil.

Galaxy A24

Gelen bilgilerde Galaxy A24’ün neredeyse dört yaşında olan bir Exynos 7904 işlemci kullanılacağı söyleniyor.. 6GB RAM ve 64GB dahili depolama ile gelecek ancak piyasaya sürüldüğünde daha fazla seçenek bekleyebiliriz. Cihaz, 15W şarj desteğine sahip 4.000mAh pil ünitesi ile desteklenecek. Donanım, Galaxy A23’e kıyasla oldukça düşük görünüyor. 

Görüntüleme cephesinde, A24’ün OIS destekli 48MP ana sensör, 8MP ultra geniş açılı lens ve 5MP üçüncü atıcı içeren üçlü arka kamera kurulumuyla geldiği söyleniyor. 16MP öne bakan bir selfie snapper olacak. 

Huawei Matepad C5e tablet dünya çapında tanıtıldı