OPPO katlanabilir telefon için çalışmalarına başladı

oppo

OPPO tarafından CNIPA’ya sunulan bir patent, Çinli akıllı telefon şirketinin yakında ilk katlanabilir telefonunu çıkarmaya hazır olduğunu gösteriyor.

Patentte yer alan tasarım, 2019’daki bir prototipi andırıyor ve OPPO ‘nun birkaç yıldan beri telefon üzerinde çalıştığını gösteriyor. Görüntüler tasarım olarak 2019’da tanıtılan Huawei Mate X’ten çok da farklı olmayan bir telefonu ortaya koyuyor. Harici bir katlanır ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Bu nedenle, güç ve ses düğmelerinin tümü cihazın sağ tarafında. Sol taraf da ekranın kendisinin bir parçası olarak gözüküyor.

OPPO katlanabilir telefon için çalışmalarına başladı

Patent görüntüleri ayrıca telefonun dikey bir kamera modülüne sahip olacağını ortaya koyuyor. Tespit etmek zor olsa da, modül 3 lensi kolayca takabilecek gibi görünüyor. Cihazın üst kısmında bir SIM kart tepsisi bulunur ve alt kısımda hoparlörle birlikte bir USB Type-C şarj bağlantı noktası bulunur. GSMArena daha önce OPPO katlanabilir telefonunun bu ay kadar erken piyasaya sürülebileceğini bildirmişti. Yine de bu resmi hala olarak doğrulanmadı.

OPPO katlanabilir telefon için çalışmalarına başladı