OPPO F27 Pro+ Performans Testinde Görüldü

OPPO F27 Pro 1

Çok yakında piyasaya sürülecek olan Oppo F27 Pro+, Geekbench performans testinde görüldü; Telefonun teknik özellikleri netlik kazandı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, bu yıl akıllı telefon pazarında hız kesmiyor. Bir yandan Find X serisine, bir yandan Reno serisine yeni modeller ekleyen şirket, şimdi de Oppo F serisini yenilemeye hazırlanıyor. Hatırlarsanız dün gelen bir sızıntıyla birlikte Oppo F27 Pro+’ı ilk kez görme şansı yakalamıştık. Gelen bu sızıntıyla birlikte 13 Haziran’da resmi olarak tanıtılacağını öğrenme şansı yakaladığımız telefon, bugün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Oppo F serisinin yeni üyesi bu kez de Geekbench performans testinde görüldü.

Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun teknik özelliklerinin de netlik kazanmasını sağladı. Oppo F27 Pro+, Dimensity 7050 yonga setinden güç alıyor. Telefonda bu yonga setine 8 GB RAM ile 256 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefonun işletim sisteminin ise Android 14 olduğu görülüyor.

OPPO F27 Pro+

Daha önce gelen bilgilere göre telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 64 megapiksel olacak. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kamera eşlik edecek. Telefonun selfie kamerası ise 8 megapiksel.

Telefon, 6.7 inçlik kıvrımlı bir OLED ekrana sahip. Telefonun sızdırılan ilk görselleri arka panelin deri ile metal karışımı olacağını gösteriyor. Telefonda daire şeklinde bir arka kamera tasarımı bulunuyor. Son olarak bataryanın 5000 mAh olacağı ve bu bataryada 67W hızlı şarj özelliği bulunacağı söyleniyor.

Realme GT 6’nın Çıkış Tarihi Belli Oldu