Realme GT 6’nın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Realme GT 6

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan Realme GT 6’nın ne zaman piyasaya sürüleceği belli oldu. Realme telefonun lansman tarihini açıkladı.

Yeni GT Neo modellerini kısa süre önce kullanıcılarla buluşturan Çinli telefon üreticisi Realme, geçtiğimiz günlerde de Realme GT 6T’yi görücüye çıkardı. Son dönemde akıllı telefonlarının sayısını hızla arttıran Realme, yakın zamanda akıllı telefonlarına bir yenisi daha ekleyecek. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden Realme GT 6, bu ay resmi olarak tanıtılacak.

Hatırlarsanız geçtiğimiz Realme CEO’su Sky Li, Forbes’a bir röportaj vermiş ve Realme GT 6’nın yolda olduğunu duyurmuştu. Ancak telefonun çıkışı için net bir tarih vermekten kaçınmıştı. Neyse ki bu tarihi öğrenmek için çok uzun süre beklememiz gerekmedi. Bu röportajdan sadece birkaç gün sonra Realme tarafından paylaşılan görseller, telefonun çıkış tarihini kesinleştirdi. Realme GT 6, 20 Haziran’da resmi olarak tanıtılacak. Telefon aynı gün Hindistan’da satışa sunulacak. Sonraki günlerde ise aralarında Türkiye’nin de yer aldığı pek çok ülkede satışa açılacak.

Realme GT 6 2 scaled

Realme’nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu Realme GT 6, aynı zamanda GT serisinin global pazara döndüğü model de olacak. Çünkü şirket bu telefonu daha çıkar çıkmaz çok sayıda pazara sunmayı hedefliyor. Telefonun çok yakında Türkiye, İtalya, Endonezya, İspanya, Tayland, Malezya, Meksika, Filipinler, Brezilya, Polonya ve Suudi Arabistan’da satışa sunulacağı doğrudan Realme tarafından duyuruldu.

Realme, GT 6 hakkında oldukça iddialı konuşuyor. Telefonun tüm beklentileri aşacağını söyleyen Realme CEO’su Sky Li, yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını “AI’dan güç alan bir amiral gemisi katili” olarak tanımlıyor.

Realme GT 6 scaled

Apple Vision Pro Sonunda Global Pazara Çıkıyor