Oppo Reno12 Pro Sertifika Alırken Görüldü

Oppo Reno12 Pro

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Oppo Reno12 Pro performans testinde görüldü. Telefonun batarya özellikleri netlik kazandı.

Oppo Reno12 serisi ilk olarak şubat ayında ortaya çıktığında, telefonun birkaç hafta içinde çıkabileceği konuşuluyordu. Ancak öyle olmadı. Aradan iki ay geçmiş olmasına rağmen Reno12 serisinin lansmanı hala yapılmadı. Ancak gelen son bilgiler telefonun çıkışının iyiden iyiye yaklaştığını gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde Oppo Reno12 hakkında yeni detayların sızmasının ardından, bugün de Oppo Reno12 Pro yüzünü gösterdi. Oppo’nun yeni telefonu, sertifika alırken görüldü.

Reno12 Pro, Bureau of Indian Standarts (BIS)’tan sertifika aldı. BIS veri tabanın yer alan bilgiler, telefonun batarya özelliklerinin netlik kazanmasını sağladı. Oppo Reno12 Pro, 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Telefonda 80W SuperVOOC hızlı şarj özelliği bulunacak.

Oppo Reno12

Daha önce gelen bilgilere göre Oppo Reno12 Pro, MediaTek’in Dimensity 9200+ yonga setinden güç alacak. Telefonun 6.7 inçlik bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. Ekran çözünürlüğünün ise 1.5K olacağı söyleniyor.

Oppo, Reno12 serisinin kamerasında özel tasarım Sony sensörleri kullanacak. Reno12 serisine özel olarak optimize edilecek olan bu Sony sensörleri, Reno12 serisindeki telefonların öncüllerine göre çok daha iyi bir kamera performansına sahip olmasını sağlayacak. En azından şu ana kadar gelen bilgiler bunu gösteriyor. Öte yandan gelen bilgilere göre telefonda 50 megapiksellik bir telefoto kamera da olacak.

vivo X100 Ultra ve X100s’in Çıkış Tarihleri Belli Oldu