Oppo Find X7 performans testinde görüldü

Oppo Find X7

Oppo’nun önümüzdeki yılın başında piyasaya sürmesi beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Oppo Find X7, Geekbench performans testinde görüldü.

Akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam eden Çinli telefon üreticisi Oppo, daha dün yeni katlanabilir telefonu Oppo Find N3’ü resmi olarak tanıtmış olsa da daha şimdiden bir sonraki amiral gemisinin lansmanı için hazırlıklara başlamış durumda. Görünen o ki şirketin sıradaki amiral gemisi de Oppo Find X7 olacak. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme taşınan Oppo Find X7, bugün de Geekbench performans testinde görüldü. Telefonun Geekbench’e ulaşmış olması, çıkışının yaklaştığının habercisi.

2024’ün ilk aylarında kullanıcılarla buluşması beklenen Oppo Find X7, MediaTek’in yeni nesil yonga seti Dimensity 9300’den güç alacak. Dimensity yonga setleri genelde Qualcomm’un Snapdragon yonga setlerinin gölgesinde kalsa da Dimensity 9300 etkileyici özelliklere sahip. Bu yonga seti 1 + 3 + 4 şeklinde bir CPU dağılımıyla geliyor. Ana CPU 3.25 Ghz. Ona üç 2.85 Ghz’lik Cortex-A720, dört tane de 2.0 Ghz’lik Cortex-A720 eşlik ediyor.

oppo find x

Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun 16 GB RAM’lik bir versiyonu olacağını gösteriyor. Tabii performans testine tabii tutulan versiyon 16 GB RAM’e sahip olsa da telefonun farklı RAM seçenekleri de olacaktır. Öte yandan Geekbench’te yer alan bilgiler, telefonun tek çekirdekli performans testinde 2139, çok çekirdekli performans testinden ise 7100 puan aldığını gösteriyor. Elbette telefonun son halinde performans puanlarının farklılık gösterebileceğini unutmamak gerekiyor.

Merakla beklenen OnePlus Open resmen tanıtıldı