Oppo Find X8 Performans Testinde Görüldü

Oppo Find X8

Önümüzdeki ay piyasaya sürülecek olan Oppo Find X8, çıkışına kısa bir süre kala Geekbench performans testinde görüldü; Telefonun yonga seti netlik kazandı.

Bildiğiniz gibi önümüzdeki ay hem Qualcomm hem de MediaTek yeni nesil yonga setlerini tanıtacak. Bu yonga setlerinin çıkışıyla birlikte yeni amiral gemisi akıllı telefonlar da üst üste gelmeye başlayacak. Bu akıllı telefonlardan biri de Oppo’nun yeni amiral gemisi akıllı telefonu olan Find X8 olacak. Çıkışına kısa bir süre kala sızıntılarla gündeme gelmeye devam eden Oppo Find X8, dün de Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun daha önce gelen sızıntılarda da belirtildiği gibi Dimensity 9400 yonga setinden güç alacağını doğruluyor. MediaTek, Snapdragon 8 Gen 4 ile yarışacak yeni nesil yonga seti Dimensity 9400’ü önümüzdeki ayın başında resmi olarak tanıtacak.

Geekbench tarafından teste sokulan versiyonda Dimensity 9400 yonga setine 16 GB RAM eşlik ediyor. İşletim sisteminin ise Android 15 olduğu görülüyor.

Oppo Find X8

Oppo Find X8 gibi Find X8 Pro da Dimensity 9400 yonga setini kullanacak. Ultra modelinde ise, Qualcomm’un aynı dönemde çıkaracağı Snapdragon 8 Gen 4 kullanılacak. Daha önce gelen bilgilere göre Oppo Find X8, 1.5K çözünürlükte düz bir ekrana sahip olacak. Pro modelinin ekranı da 1.5K olacak ama onda kıvrımlı ekran kullanılacak. Ultra modelinde ise 2K çözünürlükte bir ekran bulunacak.

Geçtiğimiz günlerde Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik Sony bir sensör kullanacak. Ona eşlik eden iki yardımcı kameradan biri, 3x optik zoom özelliğine sahip telefoto bir kamera olacak.

Yine Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre Oppo Find X8’de 5600 mAh’lık bir batarya bulunacak. Pro modelinin bataryası ise 5700 mAh olacak. Ultra modelinde ise 6100-6200 mAh’lık etkileyici bir batarya olacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy S25’in Tanıtım Görselleri Sızdırıldı