Oppo A38 piyasaya sürüldü

Oppo A38

Çinli telefon üreticisi Oppo, bir süredir gündemde olan yeni bütçe dostu akıllı telefonu Oppo A38’i dün sessiz sedasız piyasaya sürdü.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Yeni katlanabilir akıllı telefonu Oppo Find N3 Flip’i kısa süre önce piyasaya süren şirket, bir yandan Find N3 Flip gibi üst segment telefonlar çıkarırken, diğer yandan orta segment ve giriş seviyesini de ihmal etmiyor. Bu bağlamda şirket şimdi de Oppo A serisinden yeni bir modeli kullanıcılarla buluşturdu. Geçtiğimiz hafta yeni bir sızıntıyla teknoloji dünyasının gündemine taşınan Oppo A38, dün Birleşik Arap Emirlikleri’nde herhangi bir lansman etkinliği düzenlenmeden piyasaya sürüldü. Oppo’nun resmi internet sayfası üzerinden telefonun satışlarına başlandı.

Oppo A38

Oppo A38, 6.56 inçlik LCD bir ekrana sahip. 720p çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 90 Hz. Telefon, geçtiğimiz hafta gelen sızıntıda da belirtildiği gibi Helio G80 yonga setinden güç alıyor. Bu yonga setine 4 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun dahili depolama alanı ise 128 GB. Fakat depolama alanı microSD hafıza kartı ile 1 TB’a kadar yükseltilebiliyor.

Kamera tarafına geldiğimizde karşımıza çift arka kamera çıkıyor. Bu çift arka kameranın ana lensi 50 megapiksel. Ona 2 megapiksellik derinlik sensörü eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 5 megapiksel. Son olarak bataryaya geldiğimizde ise bizi 5000 mAh’lık bir batarya karşılıyor. Bu bataryada 33 W hızlı şarj özelliği bulunuyor.

Galaxy S24 Ultra etkileyici bir kamerayla geliyor