Galaxy S24 Ultra etkileyici bir kamerayla geliyor

Samsung Galaxy S24 Ultra

Galaxy S24 Ultra hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Görünüşe bakılırsa Samsung’un yeni amiral gemisi etkileyici bir arka kameraya sahip olacak.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını önümüzdeki yılın ilk aylarında kullanıcılarla buluşturacak. Ancak daha şimdiden Galaxy S serisinin en yeni üyeleri hakkında merak edilen detaylar ortaya çıkmaya başlamış durumda. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde gelen bilgilerle birlikte Galaxy S24 Ultra’nın tüm versiyonlarının Qualcomm yonga setleri kullanacağı ortaya çıkmıştı. Bundan kısa süre sonra da telefonun 2 TB depolama alanına sahip bir versiyonun çıkacağı bilgisi geldi.

Yonga seti ve dahili depolama alanından sonra şimdi de sıra kameraya gelmiş durumda. Çünkü bu hafta gelen yeni bilgilerle birlikte Galaxy S24 Ultra’nın arka kamerasına dair yeni detaylar ortaya çıktı. Görünen o ki telefon oldukça etkileyici bir kameraya sahip olacak.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Telefon dünyasına dair sızıntılarıyla tanınan Ice Universe hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre Samsung Galaxy S24 Ultra’nın ana lensi 200 megapiksellik bir lens olacak. Bu 200 megapiksellik lensin ISOCELL HP25X olacağı düşünülüyor. ISOCELL HP25X, şu anda Samsung amiral gemisi telefonlarda kullanılan ISOCELL HP2’nin daha gelişmiş bir versiyonu.

Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonunun Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alması bekleniyor. Ancak bildiğiniz gibi Qualcomm bu yonga setini henüz resmi olarak tanıtmış değil. Bu yüzden Galaxy S24 Ultra’nın yonga seti de henüz netlik kazanmadı. Snapdragon 8 Gen 3’ün ekim ayında tanıtılmasıyla birlikte bu yonga setini kullanacak ilk telefonlar da netlik kazanmaya başlayacaktır.

Sony Xperia 5 V resmen tanıtıldı