Loki 2. sezondan yeni fragman geldi

Loki 2. sezon

Loki 2. sezondan yeni bir fragman daha yayınlandı. Loki yeni sezonda da Marvel Sinematik Evreni boyunca uzanan zaman yolculuklarına devam edecek.

Marvel bir yandan sinema tarafında Ant-Man and the Wasp: Quantumania ve Guardians of the Galaxy Vol. 3 gibi filmleri sinemaseverlerle buluştururken, bir yandan da Disney+’taki dizileriyle sinematik evrenini daha da genişletiyor. Son olarak Secret Invasion dizisini izleyicilerle buluşturan Disney+, önümüzdeki ay da Loki’nin merakla beklenen yeni sezonunu yayınlayacak. Loki 2. sezon için bekleyişimiz sürerken, yeni sezondan bir fragman daha yayınlandı.

Hatırlarsanız Loki, ilk sezonda zaman yolculuğu ile tanışmış ve Marvel Sinematik Evreni’nin farklı evrelerinde farklı paralel evrenlere uzanan keyifli bir maceraya atılmıştı. Bu macerası sırasında Time Variance Authority ya da TVA olarak bilinen ve zamanın akışını kontrol altında tutan bir organizasyon ile yolu kesişen Loki 2. sezonda da zamandaki yolculuğunu sürdürecek. İlk sezonun sonunda TVA’in gerçek yüzünü ortaya çıkaran Loki, 2. sezonda TVA’in ve zamanın gerçek doğasına dair cevaplar aramaya devam edecek. Marvel tarafından yayınlanan açıklama, dizinin 2. sezonunun ilk sezonun bıraktığı yerden başlayarak hikayeyi kaldığı yerden devam ettireceğini gösteriyor.

Loki 2. sezon

Loki’nin ilk sezon finalinde yaşananlar, Ant-Man and the Wasp: Quantumania’da da gördüğümüz Kang the Conquerer karakterinin 2. sezonda önemli bir rol oynayacağını düşündürmüştü. Ancak bu karaktere hayat veren ünlü oyuncu Jonathan Majors’ın son dönemde saldırı suçlamasıyla gündemde olması, Marvel’ın 2. sezonda Kang konusunda bir değişiklik yapıp yapmadığını merak etmemize sebep oluyor. Son dönemde bir türlü istediği sonuçları alamayan Marvel, Jonathan Majors’ın karıştığı olaylar yüzünden Loki’nin 2. sezonunda da istediği gibi bir iş ortaya koyamayabilir. Majors olayının Loki 2. sezonu nasıl etkileyeceğini bekleyip göreceğiz.

Dizinin 6 Ekim’de başlayacak 2. sezonundan yayınlanan yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Galaxy S24 Ultra etkileyici bir kamerayla geliyor