Oppo A3 Pro Global Pazara Sunuluyor

Oppo A3 Pro

Nisan ayında Çin’de piyasaya sürülen Oppo A3 Pro, sonunda global pazara geliyor. Telefonun global çıkışının çok yakında gerçekleşeceği söyleniyor.

Oppo A3 Pro’yu nisan ayında Çin’de piyasaya süren Oppo, ilgiyle karşılanan bu telefonu şimdi de global pazara sunmaya hazırlanıyor. Gelen son bilgiler, A3 Pro’nun global pazara sunulmasının önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini gösteriyor. Telefon bu hafta Birleşik Arap Emirlikleri’nin TDRA adlı kurumundan sertifika alırken görüldü. Bu da global lansmanın an meselesi olduğunu gösteriyor. Ancak henüz resmi bir lansman tarihi açıklanmadı.

Global versiyonun Çin’de satışa sunulan versiyonla birebir aynı olup olmayacağı bilinmiyor. Ancak bazı ufak değişiklikler olabileceği söyleniyor. Telefonun Çin versiyonu MediaTek’in Dimensity 7050’in yonga setinden güç alıyor. Bu yonga seti 5G desteği de sunuyor. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda da yine iki seçenek sunuluyor: 256 ya da 512 GB. Telefonda 5000 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 67 W.

Oppo A3 Pro 5G

Oppo A3 Pro, 6.7 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. Bu ekranın çözünürlüğü FHD+. Ekranın altında ise parmak izi sensörü bulunuyor. Ekranın üzerindeki selfie kamerası 8 megapiksel. Telefonun arka tarafında ise çift kamera bulunuyor. Bu kameranın ana lensi 64 megapiksel. Ona 2 megapiksellik derinlik sensörü eşlik ediyor. Telefonun yakında piyasaya sürülecek global versiyonundan da benzer özellikler bekleyebiliriz.

Nvidia 3 Trilyonu Geçti, Apple’ı Altına Aldı