Tecno Phantom V2 Flip Sertifika Alırken Görüldü

Tecno Phantom V2 Flip

Tecno’nun yeni katlanabilir telefonu Tecno Phantom V2 Flip, FCC’den sertifika alırken görüldü. Telefon öncülünden farklı bir tasarım kullanıyor.

Son dönemde adını çok daha sık duymaya başladığımız Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Tecno Mobile, daha çok bütçe dostu telefonlarıyla bu pazarda varlık gösteriyor olsa da zaman zaman dikkat çekici telefonlar da çıkarıyor. Akıllı telefon pazarındaki varlığını her geçen gün daha da güçlendiren şirket, bu dikkat çekici telefonlarına çok yakında bir yenisini daha ekleyecek. Şirketin önümüzdeki günlerde piyasaya süreceği yeni katlanabilir telefonu Tecno Phantom V2 Flip, dün FCC kurumundan sertifika alırken görüldü. Böylece telefonun teknik özelliklerine dair bazı detaylar da netlik kazanmış oldu.

Tecno Phantom V2 Flip 2

Eylül ayında piyasaya sürülen Tecno Phantom V Flip’in halefi olan Phantom V2 Flip, önemli bir değişikliğe gidiyor. Daire şeklinde bir dış ekranla gelen öncülünün aksine Tecno Phantom V2 Flip kare şeklinde bir dış ekranla geliyor ki bu yeni ekranın çok daha kullanışlı olacağı düşünülüyor. Phantom V Flip görseliyle V2 Flip’in çizimini yan yana gösteren görsel (en üstte), dış ekranın nasıl değişeceğini gözler önüne seriyor.

Tecno Phantom V Flip, 4000 mAh’lık bir bataryaya sahipti. FCC’de yer alan bilgiler Phantom V2 Flip’in ise 4500 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağını gösteriyor. Katlanabilir bir telefon için bu kayda değer bir artış. Öte yandan telefonun şarj hızının da 45 W’tan 70 W’a çıkacağı görülüyor.

Daha önce gelen bilgilere göre Tecno Phantom V2 Flip, MediaTek’in Dimensity 8050 yonga setini kullanacak. Telefonda bu yonga setine 8 GB RAM ile 256 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

Nvidia 3 Trilyonu Geçti, Apple’ı Altına Aldı