Oppenheimer Oscar Listesinden Elendi

Oppenheimer fazlasıyla beğenildiOppenheimer filminde seks sahneleri tepki topladı

Oppenheimer her ne kadar ses getiren bir yapım olsa da Oscar listesinden elendi. İşte tüm detaylar.

Görsel Efekt kategorisinde Cillian Murphy’nin başrolde olduğu gişe rekorları kıran filmin son kısa listeye giren filmler arasında yer almadığı ortaya çıktı. Variety’nin bildirdiği gibi, önümüzdeki hafta başlayacak olan bir sonraki oylama turuna toplam 20 film geçecek. Bu filmler şunlar: Aquaman ve Kayıp Krallık, Barbie, Teknedeki Çocuklar, Yaratıcı, Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur, Godzilla: Eksi Bir, Galaksinin Koruyucuları Vol. 3, Indiana Jones ve Kader Kadranı, Killers of the Flower Moon, The Marvels, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, Napolyon, Nyad, Poor Things, Rebel Moon: Part One – A Child of Fire, Society of the Snow , Örümcek Adam: Örümcek Ayetinin Ötesinde, Transformers: Canavarların Yükselişi ve Wonka.

Oppenheimer

21 Aralık’ta açıklanacak yeni kısa listeyle birlikte bu liste 10’a düşürülecek. Son beş aday, 10 Mart’taki Oscar töreni öncesinde 23 Ocak’ta açıklanacak.

Oppenheimer’ın yanı sıra Görsel Efekt kategorisindeki diğer yüksek profilli küçümsemeler arasında Mavi Böcek, Küçük Denizkızı, Flash, Ferrari ve Shazam yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde 96. Oscar ödüllerinin normalden bir saat erken başlayacağı ve resmi gösterinin ilk kez doğu saatiyle 19.00’da başlayacağı duyuruldu.

Resmi ön gösteri de daha erken saatlerde, doğu saatiyle 18.30’da başlayacak. Gösteri geleneksel olarak saat 20.00’de başlıyor. Yayın süresini üç saate indirmek için yapılan çeşitli deneylere rağmen yayın bazen 23:00’ı geçiyordu. Oppenheimer ise Oscar alamayacak.

Apple iPhone 16’da Yapay Zeka İçin Yeni Mikrofon Kullanacak