Christopher Nolan’ın Oppenheimer filminden yeni fragman

Oppenheimer

Christopher Nolan’ın yeni filmi Oppenheimer’dan üç dakikalık yeni bir fragman yayınlandı. Heyecanla beklenen film bu yaz sinemaseverlerle buluşacak.

Bu yıl sinema severlerle buluşacak en dikkat çekici filmlerden biri de temmuz ayında vizyona girecek olan Oppenheimer olacak. Adından da anlaşılacağı üzere atom bombasının yaratıcısı olan Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer’a odaklanan film, usta yönetmen Christopher Nolan’ın imzasını taşımasıyla ön plana çıkıyor.

Memento, The Dark Knight, Inception, Interstellar gibi filmleri sinema dünyasına kazandıran ve kendi döneminin en iyi yönetmenleri arasında kabul edilen Christopher Nolan’ın bir kez daha Dunkirk ile benzer tonlarda bir filme imza attığı Oppenheimer için bekleyişimiz sürerken, filmden üç dakikalık bir fragman daha yayınlandı.

Christopher Nolan

Bildiğiniz gibi Christopher Nolan, son olarak Tenet filmine imza atmış, 26 Ağustos 2020’de vizyona giren film pandemi döneminde vizyona giren ilk filmlerden biri olmuştu. Ancak filmin beklentileri karşıladığını söylemek mümkün olmadı. Tenet hem Nolan’ın en az beğenilen filmlerinden biri oldu hem de pandemi şartlarının da etkisiyle gişede hayal kırıklığı yaşadı. Bu yüzden Nolan’ın Tenet’tan sonra nasıl bir işle geri döneceği merakla bekleniyor. Nolan ise yeniden Tenet gibi büyük bütçeli bir aksiyon filmi çekmek yerine Dunkirk gibi bir dönem filmi çekmeyi tercih etti.

Christopher Nolan yeni filminde yıldız oyuncuları bir araya getiriyor. Filme adını veren Amerikalı fizikçiye Peaky Blinders ile yıldızı parlayan ve daha önce pek çok projede Nolan ile çalışan Cillian Murphy hayat veriyor. Oyuncu kadrosunda Cillian Murphy’ye Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Kenneth Branagh, Benny Safdie, Josh Hartnett gibi isimler eşlik ediyor. 21 Temmuz’da vizyona girecek filmden yayınlanan yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Nothing Phone (2)’nin özellikleri netlik kazandı