Elon Musk Disney CEO’suna Hakaret Yağdırdı

Elon Musk, Twitter'ın reklam gelirlerinin yüzde 50 düştüğünü söyledi

Elon Musk Disney CEO’su için açtı ağzını yumdu gözünü. İşte tüm detaylar.

X’in patronu Elon Musk, Disney’i  CEO’su Bob Iger’i, reşit olmayan kullanıcıları hedef alması sebebi ile eleştirdi.  CEO’nun “derhal” kovulması gerektiğini savundu. Musk, geçen hafta Disney’in, Twitter’dan reklamlarını kaldırması haberi ile sarsılmıştı. Hatta reklamlarını çekmelerine cevap olarak gidin kendinizi becerin cevabını vermişti. Bu da iki platform arasındaki düşmanlığı arttırdı. “Bob Eiger, çocuk istismarına yönelik materyallerin yanında reklam vermenin harika olduğunu düşünüyor. Gerçek dik duruşlu adam” diye paylaşımda bulundu Musk.

Elon Musk, beyin çipleri implantına başladı

Musk’un yazdıkları, Mark Zuckerberg’in sahibi olduğu Facebook ve Instagram’ı da top altına tuttu. Çocuklara yönelik içerikleri denetlememekle suçlanan platformlar X patronu tarafındna eleştirildi. Musk, Twitter hesabından “Walt Disney, Bob’un şirketine yaptıkları yüzünden mezarında ters dönüyor” dedi. X CEO’su “Disney’in bu korkunç davranışı durdurmak için dava edilmesi gerek” diye ekledi.

Musk’ın diğer platform sahipleri ile arası pek iyi değil. Meta CEO’su Mark Zuckerberg ile de sözde kafes dövüşü yapacak olan CEO Disney sahibi hakkında da açtı ağzını yumdu gözünü. İddialar pek hafif de değil, zira çocuklara yönelik içeriklerle ilgili ciddi suçlamalar söz konusu diyebiliriz. Elon Musk bu kapsamda sözlerini hiç esirgemiyor. Reklamlarını çeken platformlar için de gidin kendinizi becerin yorumlarını yapmıştı. Twitter’ın çöküşünden sonra X pek sevilen bir platform da olmadı denebilir.

Apple iPhone 16’da Yapay Zeka İçin Yeni Mikrofon Kullanacak