Christopher Nolan’ın yeni filminden görseller gelmeye başladı

Christopher Nolan

Christopher Nolan’ın merakla beklenen yeni filmi Oppenheimer’dan görseller gelmeye başladı. Film 2023’te vizyona girecek.

Memento, The Dark Knight, Inception, Interstellar gibi beğeni kazanan filmleri sinema dünyasına kazandıran ve kendi döneminin en iyi yönetmenleri arasında kabul edilen Christopher Nolan, önümüzdeki yıl yeni bir filmle sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

Hatırlarsanız Nolan, son olarak Tenet filmine imza atmış; pandemi döneminde vizyona giren ilk filmlerden biri olan Tenet, beklentilerin çok altında kalmıştı. Bu yüzden Nolan’ın Tenet’tan sonra nasıl bir işle geri döneceği merakla bekleniyor. Bu noktada Christopher Nolan’ın tercihi, yeniden Tenet gibi büyük bütçeli bir aksiyon filmi çekmek yerine Dunkirk gibi bir dönem filmi çekmek oldu.

Oppenheimer

Nolan’ın yeni filmi olan Oppenheimer, adından da anlaşılacağı üzere atom bombasının yaratıcısı olarak kabul edilen Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer’a odaklanıyor. Film, hem Oppenheimer’ın Manhattan Projesi’nde ilk atom bombasını geliştirmesini hem de sonrasında yaşadıklarını anlatacaklar. Yaratıcısı olduğu atom bombası ile Japonya’nın iki şehri yerle bir edilince Oppenheimer yarattığı bu gücün yapabileceklerinden korkmuş ve bunu dile getirmişti. Ayrıca gençlik yıllarındaki Komünist Parti bağlantısı da uzun süre gündemde kalan bir davaya konu olmuştu. Nolan’ın filmleri tüm bu konulara değinecek.

21 Temmuz 2023’te vizyona girecek film için heyecanlı bekleyişimiz sürerken, Total Film dergisi filmden yeni görselleri paylaştı. Filmin yeni fragmanının da bu hafta yayınlanması bekleniyor.

Christopher Nolan yeni filminde yıldız oyuncuları bir araya getiriyor. Filme adını veren Amerikalı fizikçiye Peaky Blinders ile yıldızı parlayan ve daha önce pek çok projede Nolan ile çalışan Cillian Murphy hayat veriyor. Oyuncu kadrosunda Cillian Murphy’ye Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Kenneth Branagh, Benny Safdie, Josh Hartnett gibi isimler eşlik ediyor.

Oppenheimer 3 Oppenheimer 2 Oppenheimer 1 gYq7pf7LDGRSLTxqp5iqZk 1200 80.jpg

Xiaomi 13 ve 13 Pro tanıtıldı