Kirsten Dunst, Örümcek Adam hakkında konuştu

Kirsten Dunst, Örümcek Adam hakkında konuştu

Kirsten Dunst Örümcek Adam ile ilgili konuşmaya başladı. İşte tüm detaylar.

Kirsten Dunst, 2002 yapımı Örümcek Adam filmindeki öpüşme sahnesini çekerken yaşadığı “sefil” deneyimden bahsetti. Dunst, gişe rekorları kıran süper kahraman filminde Peter Parker’ın (Tobey Maguire) aşkı Mary-Jane Watson’ı canlandırdı. Söz konusu sahnede Peter (diğer adıyla Örümcek Adam), bir ağdan baş aşağı sallanırken Mary Jane’i öpüyor. ITV sohbet programı The Jonathan Ross Show’un 30 Mart Cumartesi günkü bölümüne katılan Dunst, sahneyi çektikleri günü hatırladığını söyledi.

Kirsten Dunst, Örümcek Adam hakkında konuştu

“[Filmin yönetmeni] Sam Raimi’nin ilham almak için bana ünlü öpücüklerden oluşan bir kitap verdiğini hatırlıyorum. Sahne saçma sapandı ancak yönetmenimiz bunu özel kılmak istiyordu. Yağmur yağıyordu, donuyorduk, Tobey nefes alamıyordu, bu yüzden sanki onu hayata döndürüyormuşum gibi hissettim” diye espri yaptı. Dunst bundan sonra, ABD’nin başka bir iç savaşa maruz kaldığı yakın gelecekteki bir dünyada geçen İç Savaş adlı aksiyon filminde rol alacak.

Örümcek Adam gelmiş geçmiş en iyi filmler arasında yer alıyor ve klasikler arasında kendine yer edinmiş durumda. Meşhur öpücük sahnesi de akıllara kazındı denebilir. O kadar yıldan sonra bile hala akıllara gelmeye devam eden sahne kısa sürede de unutulmayacak. Kirsten Dunst filmin üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala filmle ilgili konuşmaya devam ediyor. Uzun süre daha da film izlerden silinmeyecek denebilir.

Instagram, birbirine Reels göndermeyi seven arkadaşları sevindirecek!