Onlyfans modeli ilk randevusunda kaç kişiyle birlikte olduğunu itiraf etti!

OnlyFans kullanıcılarına kötü haber! Müstehcen içerikler yasaklanıyor

Onlyfans modellerinden ilginç itiraflar gelmeye devam ediyor. Aylık geliri hayli kabarık olan Onlyfans kullanıcılarından Kazumu Squirts, ilk randevusunda bir seks partisine gittiğini ve onlarca erkekle beraber olduğunu itiraf etti.

Onlyfans modeli ilk randevusunda kaç kişiyle birlikte olduğunu itiraf etti! Gün geçmiyor ki enteresan bir vaka daha karşımıza çıkmasın. Bu seferki olayın kahramanı ise 24 yaşında olan Kazumi Squirts. Aslında bir OnlyFans modeli olan Kazumi, ilginç deneyimini takipçileri ile paylaştı. Instagram hesabı üzerinden olayı tüm detaylarıyla anlatan genç kadın, takipçilerini adeta şok etti. Haydi gelin olayın detaylarına hep beraber bakalım.

OnlyFans, müstehcen içerik yasağını 'askıya aldı'

Kazumi Squirts anlattığına göre ilk randevusuna çıktığı zaman yanlışlıkla bir seks partisine girdi. Burada çok fazla erkek gördüğünü söyleyen güzel model 50 erkekle beraber olduğunu iddia etti.

Onlyfans modeli ilk randevusunda kaç kişiyle birlikte olduğunu itiraf etti!

Kazumi Squirts1

Bunu yaşamasından ötürü herhangi bir pişmanlık hissi olmadığını da sözlerine ekleyen Kazumi, tam tersine cinsel dürtülerin daima takip edilmesi gerektiğini ifade ediyor. Ünlü OnlyFans güzeli skandallar ile daha çok anılacak gibi gözüküyor.Onlyfans yıldızı

 

Genç kadın geçtiğimiz günlerde ise dudağının iç kısmına dövme yaptırmış ve sevgilisinin adını yazdırmıştı. Ancak güzel model bundan çok kısa bir süre sonra aldatıldığını öğrendi ve adeta yıkıldı. Sevgilisine zaten açık bir ilişkiyi kabul ettiğini söyleyen Kazumi Squirts, tek yapması gereken bana haber vermekti ancak bunu bile yapmadı diyerek sitem ediyor. Ünlü model OnlyFans hesabı sayesinde ayda on binlerce euro kazanıyor.

The Last of Us 2. sezon onayını aldı