Samsung akıllı hoparlör pazarından vazgeçmiş değil

Samsung

Amazon ve Google’ın öncülük yaptığı akıllı hoparlör pazarında Apple bile tutunamamıştı. Apple ile birlikte şansını deneyip başarılı olamayan isimlerden birisi de Samsung’tu. Güney Koreli üretici şimdilerde yeni bir deneme daha yapmaya hazırlanıyor.

Samsung akıllı hoparlör pazarından vazgeçmiş değil. Samsung, her ne kadar dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinden biri olsa da, o bile girdiği her alanda başarılı olabilmiş değil. Cep telefonundan saate, buzdolabından televizyona kadar teknolojinin hemen her alanında bir şekilde yatırımı bulunan Güney Koreli teknoloji şirketi, bazen hedefinden çok uzakta kalabiliyor, tıpkı akıllı hoparlör sektöründe olduğu gibi.

Akıllı hoparlör kullanıcıları 1

Teknoloji dünyasını yakından takip eden kullanıcılarımız hatırlayacaktır, Samsung ilk olarak 2018 yılında bu sektöre giriş yapmış ve Galaxy Home ismini verdiği akıllı hoparlör modelini satışa sunmuştu. Bu ilk girişimden 2 yıl sonra 2020 yılında bu defa daha kompakt bir model olan Galaxy Home Mini ile şansını deneyen Samsung bu girişiminden de umduğu sonuçları alamamıştı.

Samsung, 17 milyar dolarlık bir fabrika kuruyor!

Samsung akıllı hoparlör pazarından vazgeçmiş değil

Hatta hedeflerden öylesine sapılmış olacak ki, her iki cihazda Güney Kore dışında satışa bile sunulmadı. Bununla birlikte Samsung henüz pes etmiş gibi görünmüyor. Şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Samsung, bu defa daha kullanışlı bir akıllı hoparlör üzerinde çalışıyor.

Akıllı hoparlör kullanıcıları guvenlik

Şimdilik cihazın tasarımı ya da diğer özellikleri hakkında net bir bilgi yok. Ancak sızan ilk detaylara göre, kullanım konforunu artırmak ve daha kolay bir etkileşim oluşturabilmek için yeni modelde bir ekran olması muhtemel. Bakalım Samsung‘un ısrarı kendisine başarıyı mı yoksa üçüncü ve bu defa artık daha büyük bir hezimeti mi getirecek, hep birlikte göreceğiz. Samsung akıllı hoparlör pazarından vazgeçmiş değil.

Oppo Reno 8T serisinin tanıtım tarihi kesinleşti