OnlyFans modelinden şok açıklama: Annemin hayaliydi!

Onlyfans yıldızı

Öğretmenliği bırakarak OnlyFans modeli olan Beth Cowan, açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

OnlyFans modelinden şok açıklama: Annemin hayaliydi! İngiltere’nin Newcastle kentinde yaşayan Beth Cowan, aslında bir öğretmendi. Ancak mesleğini bırakarak modelliğe yönelen kadın, daha sonrasında ise OnlyFans hesabı açmayı tercih etti. Şimdilerde yaşamını OnlyFans modeli olarak idame ettiren Cowan, sosyal medyaya yapmış olduğu açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. Genç kadın, modelliğin aslında annesinin hayali olduğunu ve bu hayali kendisinin gerçekleştirdiği için mutluluk duyduğunu söyledi.

OnlyFans, müstehcen içerik yasağını 'askıya aldı'

OnlyFans modelinden şok açıklama: Annemin hayaliydi!

Tabii Beth Cowan tarafından yapılan modellik, annesinin hayal ettiğine göre biraz daha farklı. Ancak yine de güzel modelin anlattığına göre annesi, bu haberi duyduğuna fazlasıyla memnun olmuş. Cowan babasının ise yeni mesleğini ilk başlarda anlayışla karşılamadığını ifade ediyor. En başlardan babasıyla arasının bozulduğunu ve belli bir süre iletişim kuramadıklarını söyleyen genç kadın, sonrasında ise onunla da arasının düzeldiğini söylüyor.

OnlyFans yeni bir dava ile karşı karşıya

Beth Cowan öğretmenlikten elde etmiş olduğu kazanca göre şimdiki kazancının kat kat fazla olduğunu da sözlerine ekliyor. Erkeklerin kendisine olan ilgisinden memnun olduğunu dile getiren 27 yaşındaki model, bazı ilginç isteklerin de mesaj kutusunu meşgul ettiğini de itiraf ediyor.

onlyfans

Ancak Cowan diğer OnlyFans modellerine kıyasla belli çizgileri olan ve bu çizgilerin dışına çıkmayı asla tercih etmeyen biri. Hatta Beth, bu yönü yüzünden diğerlerine göre çok daha az kazandığını da söylüyor. OnlyFans modelinden şok açıklama: Annemin hayaliydi!

Redmi Note 12S ve Note 12 Pro 4G geliyor