En güzel vajina yarışmasını kazandı hayatı değişti!

1

Brezilya’da düzenlenen en güzel vajina yarışmasını kazanan Maite Sasdelli isimli kadın, hayatının nasıl değiştiğini anlattı.

En güzel vajina yarışmasını kazandı hayatı değişti! Gün geçmiyor ki ilginç bir haberle daha karşı karşıya kalmayalım. Sıradaki haber ise Brezilya’dan geldi. Ülkede düzenlenen “En Güzel Vajina” yarışmasına katılan ve yarışmayı almış olduğu yüzde 53 oy ile kazanmayı başaran Maite Sasdelli, hayatının bir anda değiştiğini aktardı. Bu yarışmanın ardından hiç vakit kaybetmeden OnlyFans hesabı açan kadın, şimdi deyim yerindeyse paraya para demiyor.

2

En güzel vajina yarışmasını kazandı hayatı değişti!

Brezilya’da çok enteresan bir yarışma düzenlendi. Karnavalları ile ünlü olan ülkede bu sefer de en güzel vajina seçildi ve oylandı. Buna göre yarışmayı 23 yaşındaki genç model Maite Sasdelli kazandı.

1

Oyların yarısından fazlasını alarak yarışmayı kazanan Sasdelli, kendisine bir OnlyFans hesabı açmak için ise hiç vakit kaybetmedi. Bu platformda erotik fotoğraflarını satarak geçimini sağlayan Sasdelli, şu anda resmen paraya para demiyor. Ancak genç kadın bir OnlyFans modeli olmanın sanılanın aksine hiç de kolay olmadığından yakınıyor.

ss

Güzel model OnlyFans modeli olmanın kolay bir şey olduğunu söyleyenlere katılmazken şu ifadeleri kullanmış: “İnsanlar bunun kolay olduğunu düşünüyor ama çok şey içeriyor. Arkasında bir şirket var, biliyor musun? Sadece ortaya çıkıp para kazandıracak ‘içerik üretmek’ kadar kolay değil.” Ayrıca Sasdelli müstehcen fotoğraflarını satarak ayda 47 bin sterlinden daha fazla para kazanabileceğini de sözlerine ekliyor.

Android TV 13 Beta sürümünün sonuna gelindi