John Cena OnlyFans hesabı açtı!

John Cena OnlyFans hesabı açtı!

Smackdown ile tanınan ve bilinen ünlü isim John Cena OnlyFans hesabı açtı. İşte tüm detaylar.

John Cena, bu hafta yetişkinlere yönelik temalı abonelik sitesi OnlyFans’a katıldığını duyurduğunda hayranlarını şok etti – ancak işler göründüğü gibi değil. 46 yaşındaki eski WWE güreşçisi, sitede özel içerik satan ünlüler arasına katılmış gibi görünüyordu:  Iggy Azalea, Tana Mongeau ve Tyga gibi ünlülerin tümü, ücret ödeyen aboneleri için sitede içerik yayınlıyor. İlk başta bazı hayranların Cena’nın OnlyFans’a geçici konusunda kafası karışmıştı. “Hacklendi mi?” soruları kafalara takılmıştı.

John Cena OnlyFans hesabı açtı!

Ancak Cena’nın paylaştığı bağlantı, profil fotoğrafında güreşçinin yüzünün yer aldığı ücretsiz bir OnlyFans sayfasına açılıyor ancak güreşçi Ricky Stanicky adını kullanıyor. Biyografide şunlar yazıyor: “Ricky Stanicky’nin doğrulanmış OnlyFans hesabını buldunuz; ünlü taklitçi, hayırsever, yatırım bankacısı, sosyetik, kanserden kurtulan ve metod oyuncusu. Resimler ve videolar almak için abone olun.” Hayranlar, hesabın, Cena’nın baş karakteri canlandırdığı yakında çıkacak komedi Ricky Stanicky’deki rolünü tanıtmaya yönelik bir pazarlama kampanyası olduğunu hemen anladılar.

Zac Efron’un da rol aldığı film, üç çocukluk arkadaşının başlarını beladan kurtarmak için Ricky Stanicky adında hayali bir arkadaş yaratmalarını konu alıyor. Değişik bir yöntem olsa da John Cena film karakterini pazarlamak için böyle bir yöntem seçmiş. Daha fazlasını görmek isterseniz Twitter hesabına da bakabilirsiniz.

Dell Technologies’in Telekom Çözümleri Ağ Bulut Dönüşümünü Hızlandırıyor