Onlyfans kullanıcısı kapı ile beraber oldu!

OnlyFans kullanıcılarına kötü haber! Müstehcen içerikler yasaklanıyor

Yok artık dediğimiz bu seferki vaka ise ABD’den geldi. Erik isimli adam, kapıya delik açarak cinsel ilişkiye girmek isteyince olanlar oldu.

Onlyfans kullanıcısı kapı ile beraber oldu! Enteresan vakalar yaşanmaya devam ediyor. Yok artık diyeceğimiz bir başka haber ise ABD’den geldi. Cinsel yaşamlarını renklendirmek isteyen Erik ve Katie çifti, ilginç bir yönteme başvurdu. Bunun için kapıya bir delik açan çift, fantezi yaşamak isterken itfaiye ekibini aramak zorunda kaldı. İşte yaşanan bu sıra dışı öykünün detayları!

OnlyFans, Rusya'da hizmetini geçici olarak durdurdu

Onlyfans kullanıcısı kapı ile beraber oldu!

Erik ve Katie aslında sadece cinsel yaşamlarına heyecan katmak istiyordu. Bunun için ikilinin aklına pek de parlak olmayan bir fikir geldi. Kapıya ufak bir delik açan çiftten Katie kapının bir tarafına Erik ise diğer tarafına geçerek cinsel birliktelik yaşamaya başladı.

Ünlü Türk şarkıcı OnlyFans

Ancak bu heyecanlı oyun, Erik’in penisi deliğe sıkışınca tatsız bir duruma döndü. Partnerini sıvı yağ, sabun ve diğer kayganlaştırıcı yöntemlerle kurtarmak isteyen Katie maalesef ki başarılı olamadı.

OnlyFans, müstehcen içerik yasağını 'askıya aldı'

Çareyi itfaiye ekiplerini aramakta bulan genç kadın, hemen telefona sarıldı. İtfaiye ekipleri çok geçmeden gelerek kadının erkek arkadaşını sıkıştığı kapıdan kurtardı. Bu duruma nasıl geldiklerini ekiplere anlatırken oldukça utandığını söyleyen Erik ise bir daha bu tarz bir yönteme başvurmayacağını ifade etti.

Chevrolet yeni elektrikli otomobilini tanıttı