Galaxy Watch 5 serisi modellerinin fiyatları belli oldu

s321

Samsung, Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 yeni nesil katlanabilir akıllı telefonlarını kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor, şirket sadece bunlarla yetinmeyip Galaxy Watch 5 akıllı saatini de görücüye çıkaracak.

Güney Koreli teknoloji devi iki yeni saati Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro’yu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Daha önce cihazın özellikleri hakkında bilgiler gelmişti, şimdi de cihazın fiyatı hakkında bilgiler geldi.

Samsung Galaxy Watch 5 alternatif modelleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak, bu modellerin fiyatları da farklı olacak. Bluetooth bağlantılı temel model 259,98 €, Bluetooth destekli 44nm model ise 286,90 € fiyatla satışa sunulacak.

Galaxy Watch 5

Öte yandan Watch 5 Pro 45nm modeli ise 430,89€ fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Fiyatlandırma genellikle Avrupa pazarında daha yüksek olduğunu söylemek gerekir, bu da cihazların diğer bölgelerde biraz daha düşük fiyatlandırılacağı anlamına geliyor. Ülkemizde de Avrupa fiyatlarının geçerli olması bekleniyor, tabi kur ve vergiler fiyatı epey yukarı çekecektir.

Yaklaşan her iki akıllı saatin de öncekilerle aynı tasarımla gelmesi bekleniyor. Yuvarlak bir kadrana sahip olacaklar ve sağlıkla ilgili ayrıntıları izlemek ve sunmak için birkaç farklı sensör paketleyecekler. Giyilebilir cihazlar, kullanıma hazır Wear OS çalıştıracak ve Galaxy Watch 5 Pro, 572 mAh pil ile güçlendirilecek.

Amazon dağıtım kamyonlarının kullanımını artırıyor