OnePlus Pad geliyor

OnePlus Pad

Akıllı telefonlarıyla adından söz ettiren OnePlus, tablet pazarına giriyor. OnePlus Pad’in 2023’te piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Şu anda daha çok akıllı telefonlarıyla adından söz ettiren OnePlus, önümüzdeki birkaç yıl içinde ürün yelpazesini çeşitlendirmeyi planlıyor. Son yıllarda akıllı saat ve kablosuz kulaklıklar da çıkaran şirket, bir yandan katlanabilir ekrana sahip ilk telefonunu çıkarmak için çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da tablet PC pazarına ilk adımı atmaya hazırlanıyor.

Çin medyasındaki güvenilir kaynaklardan gelen bilgilere göre OnePlus, ilk tabletini çıkarmaya hazırlanıyor. OnePlus Pad adı için patent alan şirket, ilk tableti olacak bu cihazı 2023’te piyasaya sürmeyi planlıyor. OnePlus’ın ilk tabletini 2023’te çıkaracağı bilgisi, daha önceki paylaşımlarıyla güvenilir bir kaynak olduğunu gösteren Max Jambor’dan geliyor.

OnePlus Pad, 2023’te Piyasaya Sürülecek

Akıllı telefon pazarında oldukça etkili olan OnePlus’ın tablet pazarına girmek istemesi hiç de şaşırtıcı değil. Bir zamanlar sadece amiral gemisi akıllı telefonlarıyla varlık gösteren şirket, bugün farklı segmentlerde ürünleri olan tam teşekküllü bir teknoloji şirketi haline gelmiş durumda. Öte yandan şirketin telefonlarıyla elde ettiği gelir, başka alanlara da yatırım yapmak için elini güçlendiriyor. Şirketin yatırım yapacağı bu alanların başında tablet pazarının gelmesi de şirketin bir sonraki adımı için en doğal seçenek gibi görünüyor.

Şimdi akıllardaki soru OnePlus Pad’in tamamen yeni bir OnePlus tableti mi olacağı, yoksa Oppo Pad’in farklı bir versiyonu mu olacağı. Bu sorunun cevabını almak için 2023’ü beklememiz gerekecek.

OnePlus Pad 2

Honor 80 serisinin çıkış tarihi belli oldu