OnePlus Two Ne Zaman Piyasaya Sürülecek?

OnePlus Two

Piyasaya sürdüğü ilk akıllı telefonuyla adından söz ettiren OnePlus’ın yeni amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus Two hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü OnePlus One‘la akıllı telefon pazarına sağlam bir giriş yapan Çinli telefon üreticisi OnePlus, akıllı telefon pazarındaki çalışmalarına hız kesmeden devam edecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz aylarda internete sızdırılan bilgiler sayesinde OnePlus One’ın halefi üzerinde çalıştığı bir süredir bilinen OnePlus, şimdilik OnePlus Two adıyla anılan yeni amiral gemisi akıllı telefonu için oldukça etkileyici fikirlere sahip gibi görünüyor.

OnePlus_Two

Yeni amiral gemisi akıllı telefonunda daha şık bir tasarıma yer vermek isteyen OnePlus’ın OnePlus Two’da metal bir gövde kullanacağı ve son dönemde piyasaya sürülen üst düzey akıllı telefonlardakine benzer bir parmak izi sensörüne yer vereceği belirtiliyor. 64 bit Snapdragon 810 işlemci ve 5 inç QHD dokunmatik ekrana sahip olacağı bir süredir konuşulan OnePlus Two‘nun son dönemdeki trende uyarak tasarım için çıkarılabilir batarya ve microSD hafıza kartı girişi gibi bazı özelliklerden feragat edeceği söyleniyor.

Öte yandan firmaya yakın kaynaklar tarafından paylaşılan yeni bilgiler, bir süre önce internete sızdırılan bilgilerin gerçeği yansıttığını ve telefonun bu yılın üçüncü çeyreğinde kullanıcılarla buluşacağını gün yüzüne çıkardılar.

Eski Apple ve NASA Çalışanlarından Olio Akıllı Saat