OnePlus Two Resmiyet Kazandı

OnePlus One Mini 575

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen OnePlus One’ın merakla beklenen halefi OnePlus Two, firma CEO’su tarafından doğrulanırken tablet söylentileri yalanlandı.

2013 yılında kurulan ve OnePlus One adlı ilk akıllı telefonunu geçtiğimiz yıl piyasaya süren Çinli telefon üreticisi OnePlus, önümüzdeki dönemde de adından söz ettirmeyi başaracak gibi görünüyor. Firmanın yeni bir akıllı telefon ve tablet üzerinde çalıştığı yönünde son günlerde çıkan söylentileri cevaplayan OnePlus yöneticisi, OnePlus Two adını taşıyan yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştıklarını doğruladı.

OnePlus One Tanıtıldı

Android Headlines’a verdiği röportaj sırasında firmanın gelecek planlarını değinen OnePlus CEO’su Carl Pei, OnePlus Two‘nun yapım aşamasında olduğunu resmi olarak açıkladı ve yeni telefonlarının kullanıcıları şaşırtacak bir cihaz olacağını söyledi. Her bölgenin kendine ait bağlantı şebekelerine sahip olduğuna dikkat çeken Pei, bu yüzden Asya, Avrupa ve Amerika için farklı versiyonlar hazırlayacaklarını belirtti.

Öte yandan son dönemde çıkan OnePlus Tablet söylentilerini de cevaplayan Carl Pei, bu söylentilerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Tablet pazarından kimsenin para kazanamadığını iddia eden Pei, bu pazardan önümüzdeki yıllarda da uzak duracaklarının sinyallerini verdi.

12 İnçlik Yeni MacBook Air Görüldü