OnePlus Pad özellikleri ve muhtemel satış fiyatı sızdırıldı

OnePlus Pad

Akıllı telefon sektöründeki başarısından ilham alarak tablet sektörüne de giriş yapmaya hazırlanan OnePlus’ın ilk tabletinin özellikleri netleşmeye başladı.

OnePlus Pad özellikleri ve muhtemel satış fiyatı sızdırıldı. Akıllı telefon sektöründe birçok önemli marka bulunuyor. Bunlardan Samsung ve Apple gibi bazıları akıllı telefon sektörünü domine eden isimler olarak dikkat çekerken, aralarında OnePlus’ın da olduğu pek çok şirket ise pazar paylarını arttırmanın mücadelesini veriyor. Ancak Çinli şirketin bu konuda özellikle 2022 yılında rakiplerinden daha iyi bir performans sergilediğini söyleyebiliriz. Nitekim OnePlus geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü akıllı telefon modelleriyle adından sıkça bahsettirmişti. İşte bu başarısından ilham alan OnePlus, şimdilerde tablet modeline ilişkin çalışmalarına hız verdi.

OnePlus Pad 2

Birçok kaynak tarafından aktarılan bilgiye göre 7 Şubat’ta gerçekleşecek olan Cloud 11 etkinliğinde tanıtılacak olan ve şirketin ilk tableti unvanını alması beklenen OnePlus Pad’in özellikleri netleşmişe benziyor. Buna göre tablet karşımıza 12,4 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğe sahip OLED panel ile çıkacak.

oneplus pad 1

OnePlus Pad özellikleri ve muhtemel satış fiyatı sızdırıldı

Gücünü Snapdragon 865 yonga setinden alması beklenen tabletin bu işlemci kümesini ise 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanıyla desteklemesi bekleniyor. Arka yüzeyinde 13MP + 5MP’den oluşan ikili bir kamera kurulumuna yer verecek olan OnePlus Pad’in ön yüzeyinde ise 8MP’lik bir lens bulunacak.

oneplus pad 2

Elektriksel gücünü alacağı bataryası hakkında henüz bir bilgi edinemediğimiz tablet, kutusundan ise Android 12L işletim sistemiyle çıkacak. İlk etapta Çin’de satışa sunulması beklenen tabletin fiyatının ise yaklaşık 450 dolar civarında olacağını belirtelim.

2023 yılında kurumları bekleyen siber tehditler