Honor 80 serisinin çıkış tarihi belli oldu

Honor 80 Pro+

Son günlerde gelen sızıntılarla teknik özellikleri netlik kazanan Honor 80 serisi telefonların tanıtım tarihi belli de oldu.

Honor, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi son günlerde Honor tarafından gündemi meşgul eden telefonlar Honor 80 serisi oldu. Son günlerde üst üste gelen sızıntılar sayesinde Honor 80’in yanı sıra 80 Pro ve 80 Pro+’ın teknik özellikleri de büyük ölçüde netlik kazandı.

Honor’un yıl bitmeden tanıtacağı söylenen yeni telefonlarının özelliklerinin netlik kazanmasının ardından bu kez de bu telefonların tanıtılacağı tarih belli oldu.

Hatırlarsanız Honor birkaç gün önce bir açıklama yaparak 23 Kasım’da bir etkinlik düzenleyeceklerini duyurmuştu. Bu etkinlikte şirketin katlanabilir telefonu Magic VS’in tanıtılacağı belirtilmişti. Honor başkanı bugün bir açıklama daha yaparak Honor 80 serisinin de aynı etkinlikte tanıtılacağını duyurdu.

Honor 80 Pro Plus

Digital Chat Statiton adlı hesap tarafından daha önce paylaşılan bilgiler, Honor 80 serisinde standart, Pro ve Pro+ olmak üzere üç farklı model olacağını ortaya çıkarmıştı. Bu üç modelin sırasıyla Dimensity 1080, Snapdragon 778G ve Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setlerinden güç alacağı paylaşılmıştı.

Adlarından da anlaşılacağı üzere bu serinin en iddialı modeli 80 Pro+ olacak. 160 megapiksellik arka kamerasıyla oldukça iddialı gelen telefon, selfie kamerasıyla da piyasadaki en iddialı modellerden biri olacak. Çünkü telefonun ön yüzünde iki tane 50 megapiksellik lens olacağı söyleniyor.

Jeff Bezos servetini hayır kurumlarına bağışlayacak