OnePlus Pad 2 Resmi Olarak Tanıtıldı

OnePlus Pad 2

OnePlusi bir süredir gündemde olan yeni tableti OnePlus Pad 2’yi resmi olarak tanıttı; Tablete dair merak edilen tüm sorular cevap buldu.

Çinli teknoloji devi OnePlus daha çok akıllı telefonlarıyla adından söz ettiriyor olsa da zaman zaman tabletleriyle de gündeme geliyor. Daha önce OnePlus Pad’i kullanıcılarla buluşturan şirket, dün onun halefini olan OnePlus Pad 2’yi resmi olarak tanıttı. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle karşımıza çıkan tabletin resmi olarak tanıtılmasıyla birlikte, tablete dair merak edilen tüm detaylar da ortaya çıkmış oldu.

OnePlus Pad 2, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alıyor. Tablet, iki farklı RAM seçeneğiyle çıkacak. Bu RAM seçenekleri 8 ve 12 GB olacak. Daha önce gelen bilgilerde 16 GB’lık bir versiyonun da olacağı söyleniyordu ama dün gerçekleşen lansman en yüksek RAM kapasitesinin 12 GB olacağını gösterdi. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara üç farklı seçenek sunulacak: 128, 256 ya da 512 GB.

OnePlus Pad 2 1

OnePlus’ın yeni tableti 12.1 inçlik LCD bir ekrana sahip. Bu ekranın çözünürlüğü 2120p. Yenilenme hızı ise 144 Hz. Tablette 9510 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Bu batarya, 67W hızlı şarj özelliğiyle geliyor. Son olarak kameralara geldiğimizde karşımıza 13 megapiksellik bir arka kamera ile 8 megapiksellik bir selfie kamerası çıkıyor.

OnePlus yeni tabletini Haki Yeşili ve Uzay Grisi olmak üzere iki farklı renk seçeneğine satışa sunacak. 30 Temmuz’da satışa çıkacak tabletin en düşük modeli 550 dolara satılacak.

Apple Hisseleri Yeniden Tavan Yaptı