OnePlus Ace 3 Pro İnce Bir Tasarıma Büyük Bir Batarya Sığdıracak

OnePlus Ace 3 Pro

OnePlus Ace 3 Pro hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Görünüşe bakılırsa telefon ince bir tasarımın içine büyük bir batarya sığdırarak zoru başaracak.

OnePlus Ace 3’ü bu yılın başında, Ace 3V’yi ise mart ayında piyasaya süren OnePlus, şimdi Ace 3 serisine yeni bir model daha eklemeye hazırlanıyor. Ace serisinin yeni üyesi, bir süredir gündemde olan OnePlus Ace 3 Pro olacak. Önümüzdeki birkaç hafta içinde resmi olarak tanıtılması beklenen Ace 3 Pro, dün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Gelen bu son sızıntı, OnePlus’ın zoru başararak ince bir tasarımın içine büyük bir batarya sığdırabileceğini gösteriyor.

Hatırlarsanız OnePlus Ace 2 Pro’da 5000 mAh’lık bir batarya vardı. Ace 3 Pro’da ise 6000 mAh’lık bir batarya olacak. Daha önce gelen sızıntılarda da belirtilen bu detay, dün gelen yeni sızıntıyla birlikte doğrulanmış oldu. Ancak işin ilginci, bataryadaki bu artışa rağmen telefonun kalınlığı artmayacak. Aksine OnePlus Ace 3 Pro’nun öncülünden daha ince olacağı söyleniyor.

OnePlus Ace 3 Pro

OnePlus’ın bataryaların boyutunu büyütürken tasarımlarını incelten yeni bir teknoloji geliştirdiği söyleniyor. Bu teknolojinin kullanıcılarla buluştuğu ilk telefon ise Ace 3 Pro olacak. Glacier Battery adını taşıyan bu teknoloji, geçtiğimiz hafta OnePlus ve CATL tarafından görücüye çıkarılmıştı.

Daha önce gelen bilgilere göre OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak. Telefonda bu yonga setine 16 GB RAM ile 1 TB dahili depolama alanı eşlik edecek. Telefonun şarj hızının ise 100 W olacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy S25 Tek Bir Yonga Setiyle Çıkabilir