OnePlus 12R’ın Yeni Görselleri Sızdırıldı

OnePlus 12R

Önümüzdeki günlerde OnePlus 12 ile birlikte satışa sunulması beklenen OnePlus 12R’ın tasarımını gözler önüne seren yeni görselleri sızdırıldı.

Yeni amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 12’yi geçtiğimiz ay resmi olarak tanıtan OnePlus, telefonun global lansmanını bu ay gerçekleştirecek. Ancak OnePlus 12 global lansmanını yaparken tek başına gelmeyecek. Telefonun farklı bir versiyonu olan OnePlus 12R’ın da OnePlus 12 ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde FCC’den sertifika alırken görülen telefon, bugün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez de telefonun tasarımını gözler önüne seren yeni görselleri sızdırıldı.

OnePlus 12R’ın teknik özellikleri hakkında herhangi bir detay paylaşılmış değil. Ancak telefon Ace 3’ün global versiyonu olacağı için aslında teknik özelliklerini biliyoruz diyebiliriz. Çünkü telefonun özellikleri Ace 3 ile birebir aynı olacak. Sızdırılan bu yeni görseller, telefonun tasarımsal olarak da Ace 3 ile neredeyse birebir aynı olacağını gösteriyor.

OnePlus 12R 2 1

OnePlus Ace 3, 6.78 inçlik LTPO4 OLED bir ekrana sahip. 1240 x 2772 piksel çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alan telefon 16 GB RAM’e sahip. Telefonun arka yüzünde üçlü kamera bulunuyor. Bu üçlü kameranın ana lensi 50 megapiksel. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kamera eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 16 megapiksel. Batarya tarafına geldiğimizde ise karşımıza 5500 mAh’lık bir batarya çıkıyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 100 W.

OnePlus 12R

PlayStation Plus’a Ocak Ayında Eklenecek Oyunlar Belli Oldu