OnePlus Ace 2 Pro özellikleri ile şaşırttı

OnePlus Ace 2V

OnePlus’un popüler serilerinden biri olan Ace serisi yakın zamanda yeni bir amiral gemisi modeline kavuşacak gibi görünüyor.

OnePlus Ace 2 Pro özellikleri ile şaşırttı. Yeni OnePlus Ace 2 Pro modeline dair bilgiler, bir duyum hesabı tarafından yayınlanan sızıntılarla açığa çıktı. Cihazın piyasaya sürülme zamanı ve ekran özelliklerine dair bir takım detaylar duyuruldu. Şimdi bu bilgileri birlikte inceleyelim.

oneplus ace 2

Bilgileri paylaşan, Çinli duyum hesabı Digital Chat Station, OnePlus Ace 2 Pro’nun bu yılın Temmuz veya Ağustos ayları arasında tanıtılacağını belirtti. Ayrıca, bu modelin Xiaomi’nin Redmi K60 Ultra modeliyle rekabet etmesinin hedeflendiği de ek bilgiler arasında yer alıyor.

oneplus ace

OnePlus Ace 2 Pro özellikleri ile şaşırttı

OnePlus Ace 2 Pro’nun, Şubat 2023’te çıkan Ace 2 modelinin devamı olarak geldiğini görebiliriz. Duyum hesabı, yeni akıllı telefonun, ince çerçeveleri ve eğimli kenarları olan uzun bir 6.74 inç OLED panel kullanacağını belirtti. Bu ekran, BOE tarafından sağlanacak ve 1.5K çözünürlük ile 120Hz yenileme hızına sahip olacak. Bu özellikler, Oppo Reno 10 Pro+ modelinde bulunan ekran ile benzerlik gösteriyor ve 1440Hz PWM karartma özelliğine sahip olacağı belirtiliyor.

OnePlus Ace 2V

Daha önceki raporlara bakıldığında, cihazın Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinin hız aşırtmalı bir versiyonu ile donatılması ve LPDDR5X RAM ile 16 GB’a kadar depolama alanına sahip olması bekleniyor. Bu, UFS 4.0 depolama ile eşleştirilecek. Diğer önemli özellikler arasında, OIS destekli 50 megapiksel ana kamera ve 100W hızlı şarjı destekleyen 5000mAh’lık batarya paketi yer alıyor. OnePlus Ace 2 Pro özellikleri ile şaşırttı.

Fleckpe, akıllı telefonları hedef aldı