OnePlus Ace 3 Pro’ya İlgi Büyük

OnePlus Ace 2 Pro

Bu hafta resmi lansmanı gerçekleşecek olan OnePlus Ace 3 Pro, ön sipariş aşamasında kullanıcılardan büyük ilgi görüyor.

OnePlus Ace 3’ü bu yılın başında, Ace 3V’yi ise mart ayında piyasaya süren OnePlus, bu hafta Ace 3 serisine yeni bir model daha ekleyecek. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden OnePlus Ace 3 Pro, 27 Haziran’da düzenlenecek etkinlikle resmi olarak tanıtılacak. OnePlus telefonunu henüz resmi olarak tanıtmamış olsa da daha şimdiden ön siparişe sundu. Böylece telefonun kullanıcı nezdinde nasıl karşılık bulacağı da ortaya çıkmaya başladı. Gelen ilk bilgiler, Ace 3 Pro’nun ön sipariş aşamasında büyük ilgi gördüğünü gösteriyor.

Çin’de ön siparişe açılan OnePlus Ace 3 Pro’nun daha şimdiden 230 binden fazla sipariş aldığı açıklandı. Bu yoğun ilginin sonraki günlerde devam edip etmeyeceğini zaman gösterecek. Ancak en azından ön sipariş aşamasındaki performansı itibarıyla Ace 3 Pro’nun umut verici bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz.

OnePlus Ace 3 Pro

Daha önce gelen bilgilere göre OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak. Telefonda bu yonga setine 16 GB RAM ile 1 TB dahili depolama alanı eşlik edecek. Telefonun şarj hızının 100 W olacağı söyleniyor. Pro modelinin en dikkat çekici özelliklerinden biri de bataryası olacak. Çünkü batarya kapasitesi artarken, telefonun kalınlığı incelecek.

Hatırlarsanız OnePlus Ace 2 Pro’da 5000 mAh’lık bir batarya vardı. Ace 3 Pro’da ise 6000 mAh’lık bir batarya olacak. Daha önce gelen sızıntılarda da belirtilen bu detay, dün gelen yeni sızıntıyla birlikte doğrulanmış oldu. Ancak işin ilginci, bataryadaki bu artışa rağmen telefonun kalınlığı artmayacak. Aksine OnePlus Ace 3 Pro’nun öncülünden daha ince olacağı söyleniyor.

Apple Yapay Zeka Özelliklerini Avrupa’ya Sunmayacak