Moto G85’in Özellikleri ve Yeni Görselleri Sızdırıldı

Moto G85

Çok yakında piyasaya sürülecek olan Moto G85’in hem yeni görselleri, hem de teknik özelliklerine dair yeni detaylar sızdırıldı.

2024’e oldukça hızlı bir başlangıç yapan Motorola, çok yakında akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekleyecek. Söz konusu bu telefon, bir süredir çeşitli sızıntı ve paylaşımlarla gündeme gelen Moto G85 olacak. Daha önce sızdırılan görselleri sayesinde tasarımını net bir şekilde görme şansı yakaladığımız G85, dün önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Telefonun tasarımını net bir şekilde gösteren yeni görselleri sızdırılırken, bu görsellerle birlikte telefonun teknik özelliklerine dair yeni detaylar da geldi.

Gelen son bilgilere göre Moto G85, 6.67 inçlik 3D kıvrımlı bir OLED ekrana sahip olacak. 1080 x 2400p çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120Hz olacak. Daha önce gelen sızıntılarda telefonun Snapdragon 4 Gen 3 yonga setini kullanacağı söyleniyordu. Bu yeni sızıntıda ise telefonun Snapdragon 6s Gen 3 yonga setinden güç alacağı belirtiliyor.

 

moto g85 1

Moto G serisinin yeni üyesinin sızdırılan görselleri, telefonun arka yüzünde çift kamera olacağını doğruluyor. Daha önce gelen bilgilerde, bu çift kameranın ana lensinin OIS destekli 50 megapiksellik bir sensör kullanacağı söyleniyordu. Gelen son sızıntı da bunu doğruluyor. Ona eşlik edecek yardımcı kameranın ise 8 megapiksellik geniş açılı bir lens kullanacağı söyleniyor. Telefonun selfie kamerası ise 32 megapiksel olacak.

Telefonda Snapdragon 6s Gen 3 yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM eşlik ediyor. 256 GB dahili depolama alanına sahip telefonda 5000 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 30 W.

moto g85 2

Bütçe dostu bir orta segment telefon olarak tanımlayabileceğimiz Moto G85, önümüzdeki günlerde satışa sunulacak. Telefonun Avrupa pazarına 300 euro’luk bir fiyat etiketiyle sunulması bekleniyor.

Samsung Galaxy S25 Tek Bir Yonga Setiyle Çıkabilir