OnePlus Ace 3 Resmen Tanıtıldı

OnePlus Ace 3

Yeni yıla hızlı başlayan OnePlus, Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alan yeni telefonu OnePlus Ace 3’ü resmi olarak tanıttı.

Yeni yıla hızlı başlayan telefon üreticilerinden biri de Çinli telefon üreticisi OnePlus oldu. Şirket, bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden yeni akıllı telefonu OnePlus Ace 3’ü bugün düzenlediği etkinlikle resmen tanıttı. Geçtiğimiz yıl çıkan Ace 2’nin halefi olan Ace 3, öncülüne göre daha gelişmiş özelliklere ve 1 TB dahili depolama alanı seçeneğine sahip.

OnePlus’ın yeni telefonu, Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alıyor. Şu sıralar çıkan amiral gemisi modellerde gördüğümüz Snapdragon 8 Gen 3 ise şirketin yeni amiral gemisi telefonlarına saklanıyor. Telefonda Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine tercihe göre 12 ya da 16 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara üç seçenek sunuluyor: 256 GB, 512 GB ya da 1 TB.

OnePlus Ace 3, 6.7 inçlik LTPO AMOLED bir ekrana sahip. 1,240 x 2,772 piksel çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın üzerindeki nokta şeklindeki delikte 16 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor.

Telefonun arka yüzünde ise üçlü arka kamera yer alıyor. Bu üçlü kameranın ana lensi 50 megapiksellik Sony IMX890. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kamera eşlik ediyor.

Batarya tarafına geldiğimizde ise karşımıza 5500 mAh’lık bir batarya çıkıyor. Bu bataryanın 100W’lık SuperVOOC hızlı şarj özelliği, telefonun 27 dakikada tam olarak şarj olmasını sağlıyor.

OnePlus Ace 3

Honor X50 GT Resmen Tanıtıldı