OnePlus Ace 3 Pro Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

OnePlus Ace 2 Pro

OnePlus Ace 3 Pro’nun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Telefon özellikle bataryasıyla oldukça iddialı geliyor.

OnePlus Ace 3’ü bu yılın başında, Ace 3V’yi ise mart ayında piyasaya süren OnePlus, şimdi Ace 3 serisine yeni bir model daha eklemeye hazırlanıyor. Ace serisinin yeni üyesi, bir süredir gündemde olan OnePlus Ace 3 Pro olacak. Yakın bir gelecekte resmi olarak tanıtılması beklenen Ace 3 Pro için bekleyiş sürerken, telefona dair yeni bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor.

Telefona dair sızıntılara bir yenisi daha eklendi ve gelen son bilgilerle birlikte OnePlus Ace 3 Pro’nun batarya özellikleri ortaya çıktı. Telefon dünyasıyla ilgili doğru çıkan sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabının paylaştığı bilgilere göre Ace 3 Pro, 6100 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Telefonun şarj hızı ise 100 W olacak.

OnePlus Ace 3 Pro

Paylaşılan bu bilgiler OnePlus Ace 3 Pro’nun bataryasıyla epey iddialı olacağını gösteriyor. 6100 mAh’lık bir bataryaya sahip olmak başlı başına etkileyici bir özellik. Ama buna bir de 100 W hızlı şarj eşlik edince telefon daha da dikkat çekici bir hal alıyor. Çünkü bildiğiniz gibi normalde hızlı şarj teknolojisi kullanmak istendiğinde, buna yer açmak için batarya kapasitesi düşürülüyor. Görünen o ki Ace 3 Pro bu ikisini aynı anda sunan ender telefonlardan biri olacak.

Daha önce gelen bilgilere göre telefon Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak. Telefonda bu yonga setine 16 GB RAM ile 1 TB dahili depolama alanı eşlik edecek.

HTC U24 Pro Resmi Olarak Tanıtıldı