OnePlus Ace 3 Pro’nun Tanıtım Tarihi Açıklandı

OnePlus Ace 2 Pro

OnePlus, merakla beklenen OnePlus Ace 3 Pro’nun tanıtım tarihini açıkladı. Bu açıklamayla birlikte telefonun ilk resmi görselleri de paylaşıldı.

OnePlus Ace 3’ü bu yılın başında, Ace 3V’yi ise mart ayında piyasaya süren OnePlus, önümüzdeki hafta Ace 3 serisine yeni bir model daha ekleyecek. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden OnePlus Ace 3 Pro’nun tanıtım tarihi resmen açıklandı. Merakla beklenen telefon, 27 Haziran’da düzenlenecek etkinlikle resmi olarak tanıtılacak. Öte yandan bu duyuruyla birlikte gelen ilk resmi görselle birlikte, telefonun tasarımı da netlik kazanmış oldu. Telefonun Ace 3 ile oldukça benzer bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. Ama bu kez kamera bölmesinin daha büyük olması dikkat çekiyor.

Daha önce gelen bilgilere göre OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak. Telefonda bu yonga setine 16 GB RAM ile 1 TB dahili depolama alanı eşlik edecek. Telefonun şarj hızının 100 W olacağı söyleniyor. Pro modelinin en dikkat çekici özelliklerinden biri de bataryası olacak. Çünkü batarya kapasitesi artarken, telefonun kalınlığı incelecek.

OnePlus Ace 3 Pro

Hatırlarsanız OnePlus Ace 2 Pro’da 5000 mAh’lık bir batarya vardı. Ace 3 Pro’da ise 6000 mAh’lık bir batarya olacak. Daha önce gelen sızıntılarda da belirtilen bu detay, dün gelen yeni sızıntıyla birlikte doğrulanmış oldu. Ancak işin ilginci, bataryadaki bu artışa rağmen telefonun kalınlığı artmayacak. Aksine OnePlus Ace 3 Pro’nun öncülünden daha ince olacağı söyleniyor.

OnePlus Ace 3 Pro 3 OnePlus Ace 3 Pro 4

Samsung Galaxy S25 Tek Bir Yonga Setiyle Çıkabilir