OnePlus 11 görselleri sızdırıldı

OnePlus 11

Önümüzdeki yılın ilk aylarında piyasaya sürülecek olan OnePlus 11’in sızdırılan yeni görseli telefonun ilginç tasarımını gözler önüne serdi.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden OnePlus, yeni amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 11’i önümüzdeki yılın ilk aylarında kullanıcılarla buluşturacak. Henüz çıkış tarihi resmi olarak açıklanmayan bu yeni OnePlus telefonu için bekleyişimiz sürerken, sızdırılan yeni bir görsel sayesinde telefonun tasarımı gözler önüne serildi.

OnLeaks hesabı tarafından paylaşılan bu görsel, daha önce gelen tasarım görsellerinde gördüklerimizle uyuşuyor. Görünen o ki OnePlus yeni amiral gemisinde alışık olmadığımız bir tasarım kullanacak. Çünkü telefonun arka kamerası pek alışık olmadığımız bir tasarıma sahip. Telefonun arka yüzünde, kamera bölümü olarak ayrılan yuvarlak alanda telefonun üçlü arka kamerasının lensleri ve LED flaş ışığı yer alıyor.

OnePlus 11

OnePlus 11, Volkanik Siyah ve Orman Yakutu olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle geliyor. OnLeaks tarafından sızdırılan görselde her iki renk seçeneğini de görme şansı yakalıyoruz.

Daha önce gelen bilgilere göre telefon 6.7 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın çözünürlüğünün ise QHD+ olacağı söyleniyor. Şu sıralar çıkan diğer amiral gemisi akıllı telefonları gibi OnePlus’ın yeni amiral gemisi de Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak. Bu yonga setine 16 GB RAM eşlik edecek.

Tasarımıyla dikkat çeken arka kameranın ana lensi 50 megapiksellik Sony IMX890 olacak. Ona 48 megapiksellik geniş açılı IMX581 ve 32 megapiksellik IMX709 telefoto lens eşlik edecek.

Öte yandan telefonun 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı söyleniyor. Telefonun şarj hızı ise 100W olacak.

Apple VR/AR gözlüğü gecikebilir