OnePlus 12’nin tanıtım görselleri yayınlandı

OnePlus 12

OnePlus, 5 Aralık’ta resmi olarak tanıtacağı yeni amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 12’nin yeni tanıtım görsellerini paylaştı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden OnePlus, çok yakında dikkat çekici bir telefonla kullanıcıların karşısına çıkacak. Şirket, bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden yeni amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 12’yi 5 Aralık’ta resmi olarak tanıtacak. Biz heyecanla beklenen bu telefonun resmi olarak tanıtılması için beklerken, telefona dair sızıntılar da üst üste gelmeye devam ediyor. Son olarak da telefonun tasarımını detaylı bir şekilde gözler önüne seren tanıtım görselleri ortaya çıktı.

OnePlus 12 henüz resmi olarak tanıtılmamış olsa da bugüne kadar gelen sızıntılar sayesinde telefonun teknik özellikleri hakkında pek çok detay ortaya çıkmış durumda. Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacağı büyük ölçüde kesinleşmiş olan OnePlus 12, 16 GB’lık bir LPDDR5X RAM’e sahip olacak. Ancak eğer son günlerde gelen söylentiler doğru çıkarsa telefonun  24 GB RAM’e sahip bir versiyonu da satışa sunulabilir. Ancak bu 24 GB RAM iddiası henüz kesinleşmiş değil.

OnePlus 12 5

Öte yandan telefonun daha önce beklendiği gibi 6.7 inçlik bir ekrana değil. 6.82 inçlik LTPO AMOLED bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. 1440 x 3168 çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. Telefondaki bir diğer geliştirme de dahili depolama alanında olacak. Telefonun 24 GB versiyonunda dahili depolama alanının 1 TB olacağı söyleniyor.

OnePlus’ın yeni amiral gemisi, arka kamerasıyla da oldukça iddialı geliyor. Geçtiğimiz günlerde gelen son sızıntı, OnePlus 12’nin üçlü arka kamerasının üç etkileyici lensi bir araya getireceğini doğruladı. 50 megapiksellik ana lense, 50 megapiksellik geniş açılı lens ile 64 megapiksellik telefoto kamera eşlik edecek. Böylece ilk kez bir OnePlus telefonunda telefoto kamera kullanılmış olacak. Bu telefoto kameranın OmniVision OV64B olacağı söyleniyor. Öte yandan 50 megapiksellik ana lens ise Sony IMX966 olacak.

OnePlus 12 6 OnePlus 12 4 1 OnePlus 12 3 OnePlus 12

Fallout dizisinden beklenen görseller geldi