OnePlus 2 göründü!

oneplus 2 lansman tarihi

2014 yılının “amiral gemisi katili” telefonu OnePlus One’ın yeni nesil telefonu hakkında bildiklerinizi unutun; zira telefon TENNA tarafından sızdırıldı!

Oppo‘dan fiziki olarak ayrılan bir grup mühendisin kurduğu OnePlus ilk telefonu One ile efsane haline geldi. Yüksek fiyata satılan amiral gemisi telefonlarda ki aynı donanımı yarı paraya sunan OnePlus One davetiye yoluyla satılmasıyla resmen karaborsaya düşmüştü. Ülkemizde de 349 dolarlık bu telefonun 1600 TL’lerden satıldığına zaman içinde şahit olduk.

oneplus-2-tenaa-FB

OnePlus yeni nesil telefonunu önümüzdeki hafta tanıtacak.ve tüm detayları öğreneceğiz. Tüm detayları diyoruz çünkü OnePlus ilgiyi her daim dinamik tutmak amacıyla telefonun bazı özelliklerini yayınladığı görsellerle paylaştı. Telefonun 4 GB RAM ve Snapdragon 810 işlemci kullanacağı kesin bir bilgi. Bunun yanında OnePlus 2’de geliştirilmiş bir parmak izi okuma sensörü de olacak.

TENNA sitesi yayınladığı yeni bir görselle “işte yeni nesi OnePlus 2” açıklamasında bulundu. Bu fotoğrafın gerçek olup olmadığını bilemiyoruz ama görsel gerçekse OnePlus 2 tasarım anlamında tek kelimeyle büyük bir  hayal kırıklığı olacak.

Telefonu arka kısmında OnePlus One‘da kullanılan Sand Stone malzemeyi görüyoruz ve bu yapı açıkçası biraz kalitesiz görünüyor. Kısa bir süre içinde OnePlus 2 ile ilgili tüm detaylar ortaya çıkacak ve o zamana kadar bu hayal kırıklığı ile yaşamak durumundayız…

Apple Watch için geri sayım başladı!