Nothing yeni bir ürün daha çıkarmaya hazırlanıyor

Nothing Phone 1

Davetiye sistemiyle sattığı Nothing Phone (1) ile başarı yakalayan Nothing, çok yakında yeni bir ürün daha çıkaracağını açıkladı.

OnePlus’ın kurucusu olan Carl Pei’nin yeni şirketi Nothing, merakla beklenen ilk akıllı telefonunu temmuz ayında piyasaya sürdü. Ancak şirket ilk telefonunu doğrudan satışa çıkarmak yerine ilginç bir strateji uygulayarak telefonu davetiye sistemi ile satışa çıkardı. İnsanların telefonu satın alabilmek için davetiye sırasına girmesi gerekiyordu. Şirket, bu strateji sayesinde telefonun daha çok ilgi göreceğini umuyordu. Nitekim öyle de oldu. Geçtiğimiz günlerde açıklanan rakamlar, Nothing Phone (1)’in beklentileri büyük ölçüde karşıladığını gösterdi.

İlk akıllı telefonunun yakaladığı başarıyla birlikte iyi bir momentum yakalayan şirket, zaman kaybetmeden ürünlerine yenilerini eklemeyi planlıyor. Bildiğiniz gibi şirket ilk akıllı telefonu ile birlikte bir de kablosuz kulaklık piyasaya sürmüş, böylece ilk iki ürününü kullanıcılarla buluşturmuştu. Gelen son açıklamalar şirketin üçüncü ürününün de yolda olduğunu gösteriyor.

Nothing Phone 1

Şirketin kurucusu ve CEO’su Carl Pei, yeni ürünlerini çok yakında tanıtacaklarını açıkladı. Artık bu noktada bir pazarlama ustası olarak görülen Carl Pei, bu yeni ürünün ne olduğunu ise bilerek gizli tutuyor. Pei böylece ürüne yönelik merakı arttırmak istiyor ki bu taktik şimdiden karşılık vermeye başlamış durumda. Nothing’in kullanıcı forumlarında bu yeni ürünün ne olabileceğine dair tahminler yapılmaya başlandı bile.

Şirket tarafından herhangi bir detay paylaşılmadığı için şu ana kadar yapılan tahminler tamamen spekülasyondan ibaret olsa da genelin üzerine uzlaştığı iki fikir var: Şirket ya yeni bir kablosuz kulaklık bir piyasaya sürecek ya da Nothing Phone (1)’in daha düşük maliyetli Lite versiyonunu çıkaracak. Pei’nin stratejisi sayesinde merak uyandıran bu ürünün ne çıkacağını bekleyip göreceğiz.

Realme Watch 3, Avrupa’da satışa çıkıyor