Nothing CMF Phone 1 İlk Kez Görüldü

Nothing Phone 2a

Nothing’in son günlerde çeşitli paylaşımlarla yolda olduğunu haber verdiği yeni cihazın, bütçe dostu yeni telefonu Nothing CMF Phone 1 olduğu ortaya çıktı.

OnePlus’ın da kurucusu olan Carl Pei’nin yeni şirketi Nothing, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak yeni bir cihazın yolda olduğunu söyledi. Pek çok kişi bu yeni cihazın Nothing Phone (3) olacağını düşündü. Çünkü şirket Nothing Phone (1) ve Nothing Phone (2)’yi de temmuz ayında piyasaya sürmüştü. Bu yüzden yeni amiral gemisinin de önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Bu yüzden bu paylaşımların yeni amiral gemisine yönelik olduğu düşünüldü. Ancak bugün gelen yeni haberler, Nothing’in yeni amiral gemisinden önce bütçe dostu bir telefon çıkaracağını gösteriyor.

Çünkü Nothing’in birkaç gündür ufak ufak gösterdiği telefonu CMF alt markasından çıkaracağı yeni bütçe dostu telefon Nothing CMF Phone 1 çıktı. 250-280 dolar arası bir fiyata raflardaki yerini alması beklenen bu telefonun önümüzdeki günlerde piyasaya sürüleceği söyleniyor.

nothing cmf phone 1

Öte yandan gelen son sızıntıyla birlikte telefonun teknik özellikleri de netlik kazandı. Nothing CMF Phone 1, 6.7 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın yenilenme hızının ise 120 Hz olacağı söyleniyor.

Telefon Dimensity 7200 yonga setinden güç alacak. Telefonda bu yonga setine 6 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara iki farklı seçenek sunulacak: 128 ya da 256 GB. Telefonun arka kamerasının ana lensi 50 megapiksel olacak. Ona 50 megapiksellik geniş açılı bir lens eşlik edecek. Son olarak telefonun selfie kamerası ise 16 megapiksel olacak.

Motorola Edge 2024 Resmen Tanıtıldı