Galaxy Watch7 Ultra Yüzünü Gösterdi

Galaxy Watch7 Ultra

Samsung’un temmuz ayında yeni katlanabilir telefonlarıyla birlikte tanıtması beklenen yeni akıllı saati Galaxy Watch7 Ultra’nın ilk görselleri sızdırıldı.

Giyilebilir teknolojiler alanında sektöre öncülük eden şirketlerden biri olan Samsung, akıllı saatlerine yeni bir model daha eklemeye hazırlanıyor. Şirketin temmuz ayında düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde, yeni katlanabilir telefonlarının yanı sıra yeni akıllı saatlerini de çıkaracağına kesin gözüyle bakılıyor. Galaxy Watch7 serisi olacağı düşünülen bu akıllı saatlerin çıkışı yaklaşmış olsa da bu saatlere dair çok fazla sızıntı görmemiştik. Ancak Galaxy Watch7 serisi dün önemli bir sızıntıya konu oldu. Bu serinin en dikkat çekici modeli olması beklenen Galaxy Watch7 Ultra, sızdırılan ilk görselleriyle yüzünü gösterdi.

Galaxy Watch7 Ultra 3

Galaxy Watch7 Ultra’nın tasarımı net bir şekilde gözler önüne seren bu görsellere bakılırsa Samsung’un yeni akıllı saati ne tam olarak yuvarlak, ne de tam olarak kare olacak. Bunun yerine bu ikisini harmanlayan bir tasarımı olacak. Çünkü resimlerden görüldüğü kadarıyla akıllı saatin gövdesi kare şeklinde bir tasarıma sahip. Ama içindeki ekranın ve döndürebilir çerçevesinin tasarımları yuvarlak.

Galaxy Watch7 Ultra 2

Öte yandan önceki Galaxy Watch serilerinde de bulunan güç düğmesi ve geri düğmesinin yanı sıra bu kez üçüncü bir düğme daha olduğu görülüyor. Yeni eklenen bu üçüncü düğmenin nasıl bir fonksiyon göreceği şimdilik belirsizliğini koruyor. Galaxy Watch7 Ultra’nın ekran boyunun öncülüyle aynı olacağı söyleniyor. Öte yandan gelen bilgiler akıllı saatin yeni bir yonga setine sahip olacağını söylüyor ama bunun hangi yonga seti olacağı henüz netlik kazanmış değil.

Elektrikli Otomobiller Yayalar İçin Daha Tehlikeli