Nokia 5.1 Plus’ın basın görselleri sızdırıldı

Nokia 5.1 Plus

Çin dışında Nokia 5.1 Plus adıyla satışa sunulacak Nokia X5’in basın görselleri sızdırıldı. Telefonun resmen tanıtılacağı tarih de açıklandı.

Bildiğiniz gibi bugün erken saatlerde yapılan açıklamayla Nokia X5’in tanıtılacağı tarih resmen açıklandı. Çin dışında Nokia 5.1 Plus adıyla satışa çıkacak telefonun, 11 Temmuz’da düzenlenecek etkinlikle tanıtılacağı duyuruldu. Bu duyurudan kısa süre sonra ise telefonun basın görselleri internete sızdırıldı.

Nokia 5.1 Plus’ın tasarımı net bir şekilde görüldü

Sızdırılan basın görselleri telefonun tasarımı hakkında merak edilen detayların da netlik kazanmasını sağladı. Nokia X5, çift arka kamera ve çentikli ekranla geliyor. Telefonun ekranındaki çentik tasarım olarak Xiaomi Mi 8 ve iPhone X’in tasarımını andırıyor.

Nokia 5.1 Plus

Nokia X5 tasarım olarak kısa süre önce çıkan Nokia X6 ile oldukça benzer bir tasarıma sahip. Ancak X5’te X6’da bulunan parmak izi sensörü yer almıyor. Ayrıca X6 Full HD+ çözünürlükte ekranla gelirken, X5’in HD+ çözünürlüğe sahip olacağı söyleniyor.

Nokia 5.1 Plus

Telefonun teknik özellikleri arasında Helio P60 yonga seti, 3/4 GB RAM, 3000 mAh batarya ve 13 + 5 megapiksel arka kamera yer alıyor. Nokia’nın yeni telefonunu yaklaşık 150 dolara satışa sunması bekleniyor.

Nokia 5.1 Plus

iPhone X Plus’ın fiyatı belli oldu