Nokia yeni telefonları için tanıtım videoları yayınladı

Nokia

Nokia markalı telefonları çıkaran HMD Global, giriş seviyesi ve orta segment akıllı telefonlarına üç yeni model ekledi. Şirketin Android Oreo Go Edition kullanan ilk telefonu Nokia 2.1, HMD Global’in en başarı telefonunun halefi olan Nokia 3.1 ve bütçe dostu fiyatla etkileyici özellikler sunan Nokia 5.1 resmen tanıtıldı.

Nokia 2.1, 3.1 ve 5.1’in önümüzdeki ay satışa çıkması bekleniyor

Fiyatları 99 ile 189 euro arasında değişen bu üç yeni modelin önümüzdeki ay raflardaki yerini alması bekleniyor. Yeni telefonları için ilk tanıtım videolarını yayınlayan HMD Global, bu videolarda telefonların dikkat çekici özelliklerine dikkat çekiyor.

Android Go işletim sistemi kullanan 2.1 gelişmekte olan pazarlara yönelik olarak hazırlanan, bütçe dostu bir telefon. 4000 mAh bataryaya sahip telefonun tek şarjla iki gün kullanım süresi sunacağı söyleniyor. Ayrıca Go uygulamalarının hafızada yer kaplamaması da telefonu cazip kılacak özellikler arasında yer alıyor.

3.1 ise daha etkileyici özelliklerle geliyor ve bu özelliklere oranla son derece uygun olan fiyatı ile kullanıcılara bütçe dostu bir alternatif sunuyor. Telefon ayrıca kompakt tasarımıyla da dikkat çekiyor.

5.1 için yayınlanan tanıtım videosu ise telefonun şık tasarımına odaklanıyor. Bakır ve mavi renk seçenekleriyle satışa sunulacak 5.1, tanıtılan bu üç model arasında en dikkat çekici olanı.

Galaxy A9 Star ve A9 Lite’nin görselleri sızdırıldı