Huawei Honor Note 10 Geekbench’te göründü!

Honor

Huawei’nin merakla beklenen yeni telefonu Huawei Honor Note 10, Geekbench testinde görüntülendi. Bakalım Kirin 970 ile çalışan Huawei Honor Note 10, Geekbench’ten kaç puan almayı başarmış?

Huawei sevilen Note serisine yeni bir üye eklemek için uzun bir süredir çalışıyor. Önümüzdeki aylarda tanıtılacak olan Honor Note 10 modeli bugün performans testi olan Geekbench’te görüntülendi. Kirin 970 yonga seti ile gelecek olan Honor Note 10 bakalım Geekbench testinden kaç puan almayı başarmış?

Huawei Honor Note 10 özellikleri nasıl olacak?

Kutusundan Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile çıkacak olan Honor Note 10, Geekbench’in tek çekirdek bölümünden 1901 puan ve çoklu çekirdek bölümünden ise 6818 puan almayı başarıyor. 1.84 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Kirin 970 yonga setinden gücünü alacak olan Honor Note 10, 6 GB RAM ile gelecek.

Huawei Nova 3 modelinin tanıtım tarihi belli oldu

Ağustos ayı içerisinde tanıtılması beklenen HUAWEI RVL-AL09 kod isimli telefonun henüz ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor.

Ancak Huawei’nin hem kendisi hem de alt markası Honor ile ülkemize giriş yaptığını ve popüler olduğunu göz önünde bulundurursak; Honor Note 10’un Türkiye’de de satılacağını söyleyebiliriz.

Huawei Honor Note 10