Nokia 5.1 Plus fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

nokia 5.1 plus fiyatı

Nokia’nın şık tasarımıyla dikkat çeken orta segmentteki yeni modeli Nokia 5.1 Plus’ın çıkış tarihi netlik kazandı. İşte Nokia 5.1 Plus fiyatı ve çıkış tarihi.

HMD Global bünyesinde akıllı telefon pazarına geri döndükten sonra güzel işler çıkaran Nokia, yakında orta segmentteki yeni modelini satışa sunacak. Kısa bir süre önce ortaya çıkan Nokia 5.1 Plus hakkında geçtiğimiz gün bazı yeni bilgiler sızdırıldı. Üstelik sızdırılan yeni bilgiler arasında Nokia 5.1 Plus fiyatı ve çıkış tarihi de bulunuyor.

Nokia 5.1 Plus fiyatı ile fark yaratıyor!

Bilindiği üzere Nokia 5.1 Plus, Çin’de Nokia X5 ismiyle satışa sunulacak. Geçtiğimiz gün Çin’in popüler sosyal medya kanallarından biri olan Baidu’da Nokia X5’in çıkış tarihi ile ilgili bazı bilgiler paylaşıldı.

Baidu’da ortaya çıkan görselde ilk olarak Çin’de satışa sunulacak olan Nokia X5’in fiyatı ve çıkış tarihini içeren bir afiş göze çarpıyor. Bahse konu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ekran Resmi 2018 07 06 12.26.09

Görselde yer alan panoda Nokia X5’in Çin’de 11 Temmuz’da satışa sunulacağı, fiyatının ise 120 dolar olacağı belirtiliyor.

Yani bu bağlamda Nokia 5.1 Plus fiyatı için 120 dolarlık bir etiketin belirlendiğini söyleyebiliriz.

Elbette şu hatırlatmayı yapmamız gerekiyor. Bilindiği üzere Nokia, Çin pazarındaki rekabetten ötürü bu ülkedeki fiyatlarını düşük tutuyor. Yani Nokia 5.1 Plus’ın Avrupa ve dolayısıyla da Türkiye fiyatı, Çin fiyatından bir tık daha yukarıda olacaktır.

Samsung 3D yüz tanıma patentini aldı