iPhone X Plus’ın fiyatı belli oldu

iPhone X Plus

Apple’ın bu yıl piyasaya süreceği üç yeni iPhone modelinden biri olacağı söylenen iPhone X Plus’ın fiyatı büyük ölçüde netlik kazandı.

Bildiğiniz gibi Apple bu yıl üç yeni akıllı telefon satışa çıkaracak. Eylül ayında tanıtılması beklenen bu üç yeni iPhone’dan birinin de iPhone X’in Plus modeli olması bekleniyor. 6.5 inç OLED ekrana sahip olacak bu modelin iPhone X’in halefi ve LCD ekranlı daha ucuz bir iPhone ile birlikte satışa sunulacağı kesinleşmiş durumda.

iPhone X Plus, 999 dolara satışa sunulacak

Şimdiye kadar 2018 iPhone’ların fiyatları hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Ancak konuyla ilgili ilk güvenilir bilgi bugün ortaya çıktı. Söz konusu Apple olduğunda oldukça güvenilir bir kaynak olan ünlü analist Ming-Chi Kuo, iPhone X Plus’ın satışa çıkacağı fiyatı açıkladı.

Kuo’ya göre Apple yeni Plus modelini 999 dolara satışa sunacak. Elbette ABD dışındaki ülkelerde bu fiyata bir de yerel vergiler ve ücretler dahil edilecek. Yani anlayacağınız iPhone X’in Plus modelini almak isteyenlerin kesenin ağzını açması gerekecek.

2018 iPhone X’in ise 100 dolar daha ucuza, yani 899 dolara satışa çıkacağı iddia ediliyor. Eğer bu iddialar doğru çıkarsa Apple yeni iPhone X’i mevcut modelden 100 dolar daha ucuza satışa sunmuş olacak. Bu arada LCD ekranlı versiyonun ise 749 dolara raflardaki yerini alabileceği söyleniyor.

HTC Corporation için alarm zilleri çalıyor